27.01.2010 Perşembe Beach Park, Antalya (4.Av)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında yankow123 tarafından paylaşıldı.

1. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Kardeşim resimler süper gerçekten..

Konyaaltında yunus bisiklet kiralanır, günlüğüne taş çatlasın 20 lira verirdik yaklaşık 10 yıl önce.. Sezonda değiller tabi, 20 lira büyük para onlar içinde. Gece 03:00 gibi dönerciler çarşısının karşısında, doğu garajına doğru bir avlu içinde çuvalla gelen bir eleman mamun satardı, bardakla alır, Konyaaltından açılırdık. Fare balığı dedikleri, kırmızı renkli dil balığına benzer balıktan bolca tutardık. tadı da güzeldi. yerken ismi aklına gelmezse tabi :)

Oltana balık vurduğunda daha çekerken eldivenlerini giymeni tavsiye ederim, edvekene, fare balığı, kum sokkanı tehlikeli balıklardır dikkatli ol.

İmkanın olursa lara plajı polisevi yakınlarına da bir bak, geçen yıl 23 nisanda sabah avımızda tavuk göğsü ile çupra ve (ben bile yazarken inanamıyorum) levrek çıkarttık. bolca da mırmır aldık.

Antalya avlarımla ilgili aklımda kalanlar bunlar..

Ailem Antalyada yaşıyor, kardeşim sen yaşlarda, iki kamış makine aldık, elini sürmüyormuş.. adamın hevesi yok bizim gibi. senin raporlarını kardeşimden gelmiş gibi okuyorum :)

Avın daim, gönlün şen, kısmetin bol olsun..

2. yankow123

yankow123 Celal

Çok teşekkürler :)

Teşekkür ediyorum yazdığınız bu hoş yazı için :) bende korkuyorum aslında tanımadığım bişey çekince, eldivenleri balonlar için almıştım fakat kırlangıca nasip oldu. zehirli balıkların olduğunu ve gelebileceğini biliyorum artık bi daha eldivensiz gitmem :) eldivenlerde köşedeki markette 25 kuruş para değil :)

keşke ailem izin versede bi kayık kiralayıp bende açılsam ama herşey şans işide olsa daha o kadar tecrubeli değilim, şöyle kıyıdan iyi avlar çıkmaya başlasın yaşımda gelince denize açılacağım.

lara plajı ile ilgili dedikleriniz kulağıma küpe oldu mutlaka değerlendireceğim

evet bu biraz kişinin kendisinde olacak :) benim için bir acil çıkış kapısı sanki balık tutmak :)

Tekrardan üşenmeyip tüm yorum yazan büyüklere ustadlara teşekkür ederim.

3. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Celal'im! Sana gonderdigim takim resmi ile senin takim ayni degil :rolleyes: :p
    Neyse.Bir ara orjinal fotografini ceker sana gosteririm.
    Birde hirsizli takim yapmissin galiba sen buyuk igneler ile.

4. yankow123

yankow123 Celal

:) zaten dedim :) yapmaya çalıştım deneme yanılma yolu ile ilerliyorum :)
    siz büyük balık tutmak istiyorsan büyük iğne kullanmalısın demiştiniz :) bende iğneleri büyük almıştım biraz o yuzden :) daha tam deniyemedim aslında bu av çok kısa oldu 30 dakika filan :D anınca hava kararınca gitmek zorunda kaldım yarın sanırım sabahtan gideceğim tavuk filan hazırlayayım :)

birde hırsızlı takım ne oluyor :) ?

5. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    O zaman kucuk bir degisiklik yapalim.Soyle dersek daha dogru olur ;avlaga gore igne tercihi ;) :)

Bu arada hirsizli takim degilmis senin yaptigin.Dikkatli bakinca anladim.Iki igne ust uste gelmis ve hirsizli gibi gorunmus.
    Hirsizli takim ; yani iki ignenin hemen ust uste baglanmasi ile olusan takimdir.
    Neyse bir daha ki sefere o zaman ;) Zaten yarim saatlik bir avdan pek birsey beklenmemeli.Tabii sans isi biraz da ama... Dedigim gibi bir dahaki sefere.Rastgele...

6. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    celal selam:
    yahu celal bayadır yokdun sen baya merak etmiştim hani tekrardan seni sitede görmek güzel.
    bu arada avlarına kısa bir zamanda olsa devam etmen için okullar tatilde.
    hadi bakalım şimdiden iyi avlar ayrıca resimler harika hoşçakal....

7. yankow123

yankow123 Celal

Selamlar :)
    geçen bayramdan sonra sınav maratonuna girdik :) 1. bitiyor sonraki hafla 2. ler başlıyor derken 3. ler geliyor durmadan çalışmam gerektiğinden cumartesi pazarları biraz yorgunlukla birlikte başımı dersten kaldıramadım :) ama bu 15 günü iyi değerlendireceğim zaten evde çok sıkılıyorum çok boş geçiyor günlerim elimden geldiğince deniz kıyısına kaçarım artık :D

8. yankow123

yankow123 Celal

Evet o ünlü Kırlangıç budur :D biraz ters poz vermiş ama olsun naz yaptı herhalde :D

Tuttuğum en iyi şey olması beni mutlu ediyor :D

Son düzenleme: 29 Ocak 2011