Zorlu ama bi o kadar zevkli bir av günü sonrası geç kalan av raporu. Rüzgarın lodos olması bir handikaptı benim için Saat 05.45 derken avlağa geldik at çek at çek har türlü varyasyonu denememize karşın sonuç kocaman bir 0 saatler 09.00 yanımızdan geçen teknecilere (üstat rastgele varmı hareket yok) gardım iyice düştü çareyi avlak değiştirmede bulduk çantada geçen sezondan kalan 30 kuruşluk silikon derdime derman oldu ilk vuruş derken 2 3 4 kaçanları sayamadım. gerisi sizin yorumlarınıza bırakıyorum İST SAYGILAR
kardeşm afiyet olsun bu turnaları sokuyorsunuz gözümüze yakında bende başlayacağım turna avına da buralarda yok işte getirteceksiniz sonununda beni de başkentime
tebrikler cok güzel av olmuş,allah herkese böyler avlar nasip etsin.benim sorum eger paylaşırsanız avlagınızın yeri neresidir acaba? bana biraz balaban gölü gibi geldi tekneyi cektiniginiz yerden anladıgım kadarıyla da
avlak. arkadaşlar ben feridun kardeşten özür dileyerek söze başlamak istiyorum. ben avlak saklama taraftarı değilim. isterim ki aynı yerden birçok arkadaş av yapabilsin. hırsa kıskançlığa hiç lüzum yok. ben geçen yıl hep terkosa gittim. resimdeki mekan balaban köyü iskelesinin sağ kıyısı. ağaçlıkların arası. ama avlak mekanı o civarlar. yalnız bot veya tekne olmadan av yapmak imkansız çünkü kıyılar tamamen sazlık veya otluk. kıyıdan olta çekmek çok zor. tekrar feridun kardeşten özür diliyorum. avlağı deşifre ettğim için. ben bu sene sazlıbosnaya takılıyorum. en kuzey kısım. arnavutköyden giriş var. jandarmanın tam karşısından. yol direk oraya çıkarıyor. güzel balık çıkıyor ordan. bot olursa daha güzel. geçen gün arkadaş ordan 4,5 kiloluk turna aldı.
Arkadaşlar benim yer saklama gibi bir huyum yok gerek özelden soran arkadaşlara gerek av raporlarında var avlandığım bölge teroz BALABAn.
Ellerine sağlık Feridun kardeş, yalnız senin şu 30 kuruşluk yemide assaydın keşke ipe yemin kralı bu diye.Merak ettim yahu. Cinsi ne cibili ne, bizimkilerin bize garezi ne...Rasgele kardeş..