27.05.2012 Gurpinar Aciklari

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında sametfaki tarafından paylaşıldı.

1. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

ıstavrıtlerın arasında 1 tane lufer kıraçası görüyorum salsanda büyüse onca balık sana zaten yeterde artar bile istavrit kadar boyu var o yavrunun yazık:(

2. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Lufer kracesini bilsem zaten salarim. Cinekop olarak biliyorum o elimde tuttuklarimi. Resimle isaretleyerek gosterirsen bende ogrenmis olurum, sana zahmet bekliyorum.

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Avini tebrik ederim Samet kardes, afiyet olsun.

Bir tabur istavriti dirsek temas araliginda dizmek epey vaktini almistir herhalde. :)

4. NaSTiEsT

NaSTiEsT Batuhan

En İyi Avı:
    Balık
    Balıklar süpermiş ;)

5. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

ıstavrıtlerın arasında 1 tane lufer kıraçası görüyorum salsanda büyüse onca balık sana zaten yeterde artar bile istavrit kadar boyu var o yavrunun yazık:(

6. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    "Oto mesajdır kendisi, yazdıklarınızı anlamaz sadece farklı balıkları ve boyutlarını ayırt eder. Dolayısı ile soru sorarsanız size bir önceki yazdığını tekrar yazar:laughing: Server' ın atadığı otomatik bot diyebiliriz(bu yazdığım umarım anlaşılır):D:D Site içerisindeki tüm bilgiler veri bankasındadır dolayısı ile yeni açılan tüm konulara cevap yazabilir:D:D"

Sözüm av meclisinden dışarıdır, meclisten içeridir :)

Çok bereketli bir av olmuş tebrik ederim limitler dahilinde daha fazlasına diyelim:) Yarın kısmetse bizde biraz istavrit yoklaması yapacağız:)

7. gkhn_kcmn

gkhn_kcmn gökhan

Favori Kamış:
    bosborus 4,20,dicle2,10
    Favori Makine:
    sılver700 mıtchel
    En İyi Avı:
    turna 3,5 kg
    tebrıkler bır kac gun önce bende menekşe acıklarında böyle bir av yaptım üzülerek söylüyorum istavritler hemen hemen hepsi havyarlı idi bu yüzden bir süre ara verdim siz acaba nereden acıldınız

8. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Tebrikler hepsi parıl parıl parlıyorlar maşallah diyelim. Devamını dilerim...

9. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

oto mesaj dıye bısey yok kardesımız super av yapmıs bende beylıkduzunde oturuyorumçinekop dişleri olan o iri istavritin yanındaki ağzı açık agrasif duran balık oluyor:)rastgele tebrikler çağrı tekirdağ otomatik botuda senden öğrenmiş oldum:)

10. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Gökhan git gide kanım kaynıyor sana:D yav adam demek istiyorki ufak cinekop tutmadim göster ufak olani sen yine ayni msji yaziyosun:D

11. chilekesh1903

chilekesh1903 Akın

Favori Kamış:
    Çapari
    En İyi Avı:
    İstavrit
    tam olarak Gürpınarın neresi ?

12. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

çağrı bana bot alırmısın kardeşim ihtiyacım var 10 senede öderim borcumu:)beni takip etmeye devam et belki müsait olunca balığa çıkarız tecrubelı bırısın bellı sızın oralarda levrekle kofana çıkıyormu 05325024833 çağrını beklıyorum çagrı kardeş

13. NaSTiEsT

NaSTiEsT Batuhan

En İyi Avı:
    Balık
    Bu tarz kişiye özel mesajlarınızı ''Özel Mesaj'' yoluyla iletseniz daha iyi olmaz mı? hem konu amacından çıkmamış olur.

14. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Benim konum degilmi yegenim istedigi gibi davranir :D

Yorumlar icin ayrica tek tek tesekkur ederim. Aviniz daim olsun. Biz yedik rabbim olmayanlarada versin, amin.

15. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

batuhan kardeş: Bizler hem konuları tartışırız hemde ufak espirilerle konuyu şenlendirir birbirimize de arada takılarak konulara renk katarız:)devlet meselesi çözmüyoruz ki burda samet bir av yapmış konu açmış bizde onun bu formuna katılarak gerek bilgi paylaşımı gerekse şen şakrak zaman geçiriyoruz.batuhan kardeş balıkhobisi görüş paylaşımları tecrübeler,ve bu tecrubeleri paylaşıma doğrultusunda dost kazanmak bu hobinin sevdasıdır.bu sevda öyle bir sevdadırki anlatılmaz yaşanır.kızma ama bırakda yaşayalım.

16. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

çağrı shimano catanadan memnunmusun japon makina italyan kamış kamışını çok tuttum italyanların mederi iftiharı bir markayı kullanıyorsun.senin bu takımına karşı 2*10 colmic kamışım ve shekspere magnezyum makinamla levrek avı eğer bu balık varsa tabiki varsaki yapmayı ve yarışmayı teklif etsem bana kızarmısın:)

17. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Balık tutarak yarışmayalım Gökhan zaten az var memelekette(yeteri kadar yarışanlarda var) birde biz girmeyelim bu işe yazık günah:)

Batuhan Bey hayırdır? Çok yaramaz gördüm seni:p

Bot işi bana göre değil Gökhan, niye diye soracak olursan; açıkta balık çok, boş dönmezsin. Arada boş döneceksinki balığı tuttuğunda çocuk gibi sevinesin:)

Catanadan memnundum ama atar aralığı fazla degildi bende bir kac beden üstünü aldım:)

Bu arada Shimano italyan degil japon markasıdır:)

18. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

pardon kardeşim lineafee kamış zanlettim shimanonun lineaffesiymiş doğrudur makinen okuma ben şunu hep söylüyorum japonların makinadaki kalitesi okumadır derim hep shimano kullandınmı arasındaki farkı söylermisin kullandıysan birde sana birşey sormuşdum levrek marmarada varmı gerçekden varsa özelden yaz bari merak ediyorum kardeşim nerde yakalıyorsun

19. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    :D Gökhan lineaeffe ayri bir marka shimano ayri bir marka:) Lineaeffe evet dogru italyandir ama shimano japondur bu arada okumanin makinesi ile shimano makine arasindaki farki sezona girince ayrintili yazacagim. Levrek baligini ben yemli yakaladim Tekirdag da. Ancak at cek ile yakalayamadim tosunu. At cek ile lüfer sarikanat aldim bir kac parca. Cok sayidada istavrit:D ayiptir soylemesi cok guzel capari atiliyor:D

20. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

rastgele kardeşim tavan az olsun temiz olsun :)