Yer:İst. Hava:Açık güneşli Kullanılan yemler:Turna kaşıkları,silikonlar,5 no mepsler Avın hikayesi Bu sabah yine herzamanki gibi sabah çok erkenden avlagımıza dogru yola koyulduk.Avlak alanımıza vardıgımızda gün daha yeni yeni ışımaya başlıyordu.Hemen yanımızda getirdigimiz kahvaltılık malzemeleri ve fırından daha yeni çıkmış çıtır çıtır sıcacık ekmeklerimizi çıkarıp karnımızı doyurduk. Takımlarımızı alarak gölde atçek yapacagımız ilk bölgeye dogru yola koyulduk. Bölgeye varır varmaz hemen atçek atışlar yapmaya başladık. Birader daha ilk atışta ilk vuruşunu aldı kısa bir mücadeleyle kıyıya almak istedigi turna son bir hamleyle kendini kaşıktan kurtarmayı başardı.Bu ilk atışta gelen turna bizi öylesine mutlu etmiştiki bugünün bizim için çok verimli geçecegini düşünmeye başlamıştım. Ama malesef bu vuruştan sonra yaptıgım sayısız atışa hiçbir vuruş olmadı.Bizde yerimizi degiştirdik ve daha ileri bölgelere ilerledik burada yaptıgımız çeşitli silikon, meps, kaşık denemeleride malesef sonuçsuz kaldı sadece bir tane limit altı turna alabildim onuda tabiki özgürlügüne tekrar kavuşturdum. Gölü neredeyse bir uçtan bir uca dolaştık inatla sayısız atışlar denemeler yaptık malesef istedigimiz vuruşları alamadık sade biz degil gölde karşılaştıgım Aytekin abi(esabi) ve arkadaşlarıda hiç vuruş alamamışlardı sonra biz ayrıldık bilmiyorum onlar ne yaptılar . Baktık olacak gibi degil güneşte sabah olmasına ragmen yakmaya başlamış bu yüzden bu verimsiz avı fazla sürdürmeden bitirdik. Sabah daha ilk atışta turna yakalarak büyük bir umutla başladıgımız ve çok verimli geçecegini düşündügümüz turna avı malesef pekte verimli geçmemiş elimiz boş evimizin yolunu tutmuştuk. E ne yapalım bugünde kısmetimiz böyleymiş artık umudumuz bundan sonraki turna avlarında hoşçakalın rastgele. turna iade videosu http://www.dailymotion.com/video/xdu6b8_limit-alty-turna-balygy-suya-iade_animals
slm mesut abicim kısmetten öte birşey yok bizede arada oluyor ama oraların güzelliği herşeye deyiyor tabi bide balık olsa hepsinden iyi demekki kısmetin birikiyo onu toplu alacan abicim
turna avı değişik bir av çok sabır istiyor yine tuttmuşssun tebrikler ben geçen sene uşakta defalarca gittim turnaya bir tane bile alamadım rastgele...