Merhaba, Dün akşam itibariyle sevdiğimiz bir çift arkadaşımızla birlikte Kandilli Suna Abla Şeysi'ndeydik. Aşağıda nyse hal'imiz mevcuttur. Arz ederim. Zaiyat: 2 adet 0.35 beden 0.27 köstekli 4no iğneli takım 1 adet 0.35 beden 0.35 köstekli 4no iğneli takım. 1x50gr, 1x70gr ve 1x100gr kurşun. Verdirilen zaiyat: 10 adet Gelincik 2 adet Mezgit 1 adet (af buyrun) Eshek Istavriti Bkz: Not: Konuyu yanlış yere açmışım. Modereytır arkadaşlardan biri bi el atabilirse doğru yere taşıyalım. Artık nası bi gaza gelmişsem.. Kategori felan gözüm görmedi..
Gürkan Hasılat 4 kişiye mi ait, yoksa bir oltacı üç de gayret verici mi vardı. Allah bereketini artırsın, gelinciklere çok güzel görünüyor.İmrendim, gidip ben de tutayım. Afiyet olsun. Zayiata bakma. Karla zarar kardeş derler.
Mahir Ağabey, Teşekkür ederim Hasılat 2 oltacı, 3 olta ve 2 gayret vericiye aittir. Zaiyat işin şakası elbet. Hazır hava yağmurlu da.. Fevkalade balık olur düşüncesindeyim... Rastgele üstadım. Teşekkürler sevgili erdemyılmaz. Daha iyileri sizlere inşallah. @smyrna: Maalesef yerimizi yurdumuzu terkedip göç ettik... İçimiz kan ağlıyordu ama.. Koca istavriti görünce unuttum Ama elbet Bostancı'ya geri dönüşü var bu işin. Teşekkürler.
Gayet güzel av olmuş, tebrikler. Gelinciği yakalamasını çok severim ama bugüne kadar tekneden zoka atarken gelen 1-2 gelincik dışında pek yakalamadım. Kullandığınız yemleri, balıkları hangi mesafeden aldığınızı da öğrenebilir miyim?
Teşekkürler, Balıkları bahsettiğim gibi kandilli kıyısından, iskelenin yakınlarından, kıyıya çok yakın mesafeden (yaklaşık 6-7 metre bkz. detay) kraça/istavriti akyem veya dilim dilim halde atarak yakalıyorum. Kullandığım takım; Beden 0.35 (0.40 daha iyi olurmuş) 0.35mm ya da 0.27mm 2li, 3lü ya da 4 lü köstek ve 4 no. Royal Crown iğnelerdir. Rastgele...
Sağol Mustafa'cığım; çok daha iyileri senin olur inşallah kardeşim. Rastgele, Sevgiler. Not: Bu akşam kandilli'de havai fişek seyredip döndük. Eee.. her zaman olmuyor..
Dön Yuvanaaaa gürkancım senin ne işin var kandillide. dön yuvana. sen yakında evide taşırsın oralara. aaah bu balık aşkı ahhhh, adamı yerinden yurdundan bile eder. selametle.