Saat 08:30 gibi avlak yerine vardık.Sazan oltalarını ve sudağa şamandıralı takımları salladık.Allaha şükür yiyeceğimiz balığı aldık.Birkaç tane küçük sudağı geri iade ettik.Yemi mideye kadar indiriyorlar.Bazen istemesende balık ölüyor.Sazan eskisi kadar verimli değildi.Orada dört gündür duran birisi 3-4 balık yakalamış.Saat 16:00 gibi avı bitirdik.Oltalar boş kalmasın.
Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Evet böyle giderse sazan değil bütün balıkları bitirir bu caniler.Neye caniler dediğimi açıklayayım.Daha 250grlık sazanları alıyorlar.Sudağa canlı yem takacağız diye suyun kenarından kepçeyle sazan ve sudak yavrularını topluyorlar.En çok kızdığım da bu.Adam 40-50 tane yavru topluyor.Eve çocuklar oynasın diye yavruları götürenler bile var.Tırıvırı atıyorlar.Ağ atıyorlar.Daha neler neler.
Tebrikler hemşehrim, afiyet olsun. Evet bu konuda sorumsuzluk had safhada. Allah islah etsin. ______________________ Murat 1968
Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun.
Nevzat kısmetini yakalamışsın sazan olayına üzüldüm ben onları cani katliamcı olarak düşünüyorum böyle avlananları çekinmeden jandarmaya bildirmekte fayda var büyük balıklı avların olsun rastgele
Teşekkürler.Ağ atanlar için jandarmayı kaç kere aradık.Ama çözüm olmadı malesef.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler.Daha irileri livarına dolsun.
tebrikler nevzat abi, daha da büyüklerini tutarsın umarım. bide senin şu çekmeli metreye hastayım sazan 40 cm'den büyük mü küçük mü bütün polemiklere kesin çözüm. rastgelsin, iyi bayramlar...
Teşekkürler Şenol.Daha önce sigara koyuyordum hoş olmuyordu.Bazen de küçük mü büyük mü polemikleri oluyordu.Metre koyarak işi çözdük.Daha irileri livarına dolsun.