Selam arkadaşlar. Sabah erkenden yaklaşık 150 km olan avlağımıza doğru arkadaşım emin ile yola koyulduk. Avlağımıza vardığımıza saat 9 civarıydı. Hemen oltaları hazırladım ve suyla buluşturdum. Daha önceki gitmemde olta suya düşmeden havada kapan sazancıklar bir saat kadar tık bile demedi. Aşağı yukarı bir saat sonra beklenen vuruşlar gelmeye başladı. Saat 9 da başlayan avımızı 15 gibi sonlandırdık. 50'ye yakın aynalı ve pullu sazan tuttuk. Sadece biri limiti geçiyordu. Limiti geçen sazan alıkonulmuş diğerleri salınmıştır. Bundan sonrasını resimler anlatsın. Hepinize rasgele... Mini bir aynalı. Büyüyünce tekrar bana döneceğine söz verdi ve özgürlüğüne kavuştu. Küçük bir pullu özgürlüğe kavuşurken... Günün elde edilen tek balığı. 43 cm lik bu gördüğünüz sazan için bir günde 300 km yol katettik.
Çok güzel yavrular fotoğraflamışsınız ,limit üstü balık fazla olmasa da güzel bir av olmuş sayıyor,devamını diliyorum tebrikler.
Mustafa okadar yol gidip bir balıkla dönmenize kısmet diyelim ama örnek davranışını tebrik ederim bundan sonraki avlarının bereketli geçmesini dilerim rastgele
Teşekkür ederim Orhan. Teşekkür ederim Erdem. Teşekkür ederim ibrahim. Teşekkür ederim Eşref abi. Teşekkür ederim Emrecim. Teşekkür ederim Mehmet. Ben konya merkezdeyim. Bu avlak konya dışındadır.
örnek davranışınızdan solayı teşekkür ederim. gelecek 3-4 sene içinde sizi orada güzel avlar bekliyor olacak sanırım. tabii ki doğadaki en tehlikeli tür olan insan ırkı bir katliama daha imza atmazsa...
serbest bıraktığınız aynalı sazanı beraber yakalamıya gidelim önümüzde yıl paylaşımınız için teşekkürler.
O kadar yavru varsa, o yavrular katledilmezse, herkes sizin gibi o yavrucakları bırakırsa, alıkoymazsa... desenize 1-2 yıl içinde bayram yapacaksınız. Duyarlılığınız için sonsuz teşekkürler kardeşim.
Teşekkür ederim Ahmet. İnşallah dediğin gibi katliam olmaz. Teşekkür ederim Nedret. Her zaman beklerim. Buyur gel gideriz. Teşekkür ederim Mithat. İyi dileklerin için teşekkür ederim Nedim abi. Teşekkür ederim Emre.
Mustafa Bey, Önce bu şahane resimlerle, saldığınız balıklarla ve amatörlüğün ruhunu koruyup yaptığınız 300 km ile yaptığınız av için kocaman bir tebrik sunuyorum. Resimler çok güzel çünkü insan olarak doğanın ve balıkların ne kadar güzel yaratıldığını bir kere daha gördük.. Resimler çok güzel çünkü orada o balıkları ait olduğu sulara büyük bir sevgi ve vicdanla geri sunan bir el var. Başarılı çok daha güzel ve bereketli avlarınızı bekliyor ve diliyoruz.. Genel Not : Avlağınızın yerini muhafaza edin, özelden dostlarınızla elbette paylaşın arkadaşlar ama sakın ola forumda açıktan avlak bilgisi paylaşmayın. Bunun sebebinin de ağcılara,yamyamlara yer göstermemek için olduğunu bilin. Yoksa yukarıda bahsedildiği şekilde bu balıkların büyümüş halleri ile yapılacak avlar ancak bizim hayallerimizde kalırken, balıklar o varlıkların sofralarını süslüyor olurlar..
Sevgili Rıfat değerli yorumların için teşekkür ederim. Avlak yeri konusunda özel dostlarım haricinde kimseye bildirmeyeceğimden emin olabilirsin. Rastgele.