teşekkürler gül abla nerdee senin o gümüş tepsideki balıklar..bizimki el kadar işte özeline cevapta yazmıştım.. size ve yücel abime hayırlı günler dilerim. teşekkür ederim ali abi..daha büyükleriyle siz uğraşın inş. hakan abi umarım sinarit,mercan ve daha nicelerinin ifadesini alırsınız,ben güneşin azizliğine uğradım.sizin yöntemleride denedim;ancak olmuyor,olmuyor.. gece avından başka şans kalmıyor bu durumda bize. iyi tatiller size. namık abi teşekkürler..artık bende antalyalı olmak istiyorum.ordan ilk önce bi nüfus kağıdı çıkarttırcam..sonra da bi sarı kağıt inş şaka bi yana cok güzel yerlerdi;ancak sahilin o halini görünce üzülüyor insan.. işin aksi ortalıkta çöp bidonu yok antalyamıza aman sahip çıkın abi. tabi ilk önce bu görev bizlere yani misafirlere düşüyor. kirliliği arkalarında bırakan asıl bizleriz. görüşmek dileğiyle namık abi
ahmet kardeşim tebrikler güzel bi av olmuş...Levrek küçük değil bence tam ızgaralık hani büyüklerinden daha lezzetli olur...Minekopta çok güzelmiş ,tutmayı geçtim ,canlı canlı bile göremedim şu balığı
sevgili abilerim hepinize teşekkürler. iş yerinde fazla yazamıyorum.. her yerim yanık zaten..çalışmakta zor geliyor insana yücel abi beni bida finikeye sokmıcak anlaşılan abi napiyim..cumartesi-pazarda kalmayı planlıyorduk.. ama güneş bozdu bizi yoksa ulaşcaktım ben sana