Pazar günü şartlar biraz zorluydu ama sonuçta güzel bir gün oldu. Sona doğru tesadüfen Kalecikten yerli bazı dostlarda bize katıldı onlardan bol bol av hikayesi dinledik yedik içtik güldük eğlendik. Avın özetine gelince hiç üşenmeden önceden kilolarca tavuk ciğeri ve hamsiyi çok küçük parçalara blendırda parçaladım bunları 9 tane ince gözlü filelere yerleştirip hazırladım. Avlağa gelince oltaları hazırlamadan ilk iş ırmağın viraj yapıp suyun iyice durgunlaştığı geniş bir bölgeye bunların içlerine taş koyup sicimlere bağlı olarak attım ekstradanda bölgeyi yine hamsi,ciğer ve pilav artıklarıyla güzelce yine yemledim ve bu işlemden yarım saat sonra hazırlıkları tamamlayıp ava oturduk ilk yakaldığım makul ölçülerdeki balıklarıda canlı yem yapıp yayına attım ırmak akıntılı olmasına rağmen av bölgesi yemleme için çok uygundu göl gibi bir yerdi yayın olamadık ama canlı takımlar gecede orada kalsaydı eminim bir şeyler vururdu sonuçta bıraktıklarımızı ve yemlik balıkları saymassak kişi başı 4-5 tane o şartlarda balık alabildik yemleme sayesinde nerdeyse o bölgedi bütün balıkları oraya toplamıştık. Mangalıyla rakısıyla keyifli bir gündü tabi sizlerde aramızda olsaydınız daha iyi olacaktı...
Güzel olmuş güzel valla orda olmak vardı. Sıkıntıdan patlıyorum evde. Haftaiçi memlekette acısını çıkarırım artık...
Bu orada unuttuğum bir detay orada tırıvırı kullananları jandarmaya şikayet ettim onlarda sağolsunlar gidip adamlara müdahale ettiler .
çok güzel bir av olmuş. tırıvırıcıları şikayet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. pis herifler ellerine almışlar tırıvırıyı, mahvetmedikleri yer kalmadı neredeyse
valla güzel olmus bir gün önce bende ordaydım ama bos döndük bidahakine yemleme yapmak lazım anlasılan tırıvırı konusunda jandarma gayet duyarlı hatta devriye gezerken oltalarımızın ucuna bile baktılar
Akın elinize kolunuza sağlık.. çok güzel bir gün olmuş daha güzel avlara inşallah.. (şu yaz bir gelse de programı sıklaştırsak )
arkadaşlar tebrikler güzel bir gün olmuş kalecik jandarmasını tebrik etmek lazım bu tırıvırı ve ağ konusunda gerçekten çok duyarlılar hemen müdahale ediyorlar sizleride ayrıca tebrik ederim
Tebrikler Akın.kış zamanı iyi av olmuş. 3.5. resimler sarı balık..4.resim bıyıklı eskş.dargın,çil balığı denir..kışın etleri yağlı ve lezzetli olur.
içim gitti valla keşke telefonun çekseydi............ ama aradım ulaşamadım .............zaten verdiğin öbür numara komple ulaşılamıyordu ama bende sakaryada acayip rüzgar yedım ama orada olmak varmışşşşş
mesaj atmaya çalıştın ama nafile gelmedi hiçbirşey ama güzel gün geçirmişin tebrikler bizimde kamışlar sudaydı ama tık yoktu ayrıcana rüzgar öldürdü valla
o şartlara ve o akıntıya ragmen çok harika bi av yapmışsınız deneyimli oldugunuz suyun durgun yerini seçmeye çalışmanızdan yemlemenizden belli oluyor tebrikler afiyetler olsun rastgele sevgiler