Pazar günü şartlar biraz zorluydu ama sonuçta güzel bir gün oldu. Sona doğru tesadüfen Kalecikten yerli bazı dostlarda bize katıldı onlardan bol bol av hikayesi dinledik yedik içtik güldük eğlendik. Avın özetine gelince hiç üşenmeden önceden kilolarca tavuk ciğeri ve hamsiyi çok küçük parçalara blendırda parçaladım bunları 9 tane ince gözlü filelere yerleştirip hazırladım. Avlağa gelince oltaları hazırlamadan ilk iş ırmağın viraj yapıp suyun iyice durgunlaştığı geniş bir bölgeye bunların içlerine taş koyup sicimlere bağlı olarak attım ekstradanda bölgeyi yine hamsi,ciğer ve pilav artıklarıyla güzelce yine yemledim ve bu işlemden yarım saat sonra hazırlıkları tamamlayıp ava oturduk ilk yakaldığım makul ölçülerdeki balıklarıda canlı yem yapıp yayına attım ırmak akıntılı olmasına rağmen av bölgesi yemleme için çok uygundu göl gibi bir yerdi yayın olamadık ama canlı takımlar gecede orada kalsaydı eminim bir şeyler vururdu sonuçta bıraktıklarımızı ve yemlik balıkları saymassak kişi başı 4-5 tane o şartlarda balık alabildik yemleme sayesinde nerdeyse o bölgedi bütün balıkları oraya toplamıştık. Mangalıyla rakısıyla keyifli bir gündü tabi sizlerde aramızda olsaydınız daha iyi olacaktı... [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG] [IMG]