Süper bir sunum olmuş emeğinize sağlık..İnşallah daha iyileri denk gelir ve bizler ile paylaşırsınız....İnanıyormunki Bu takım güzel avlara imza atacak dostluğunuz daim olsun..
Güzel bir av ve çok güzel görüntüler. Emeğinize sağlık. Bu sene turnaya hasret kalmış biri olarak canı gönülden kutlarım.
Tebrikler, Aytekin Abi sizleri imrenerek izledim doğrusu, tekrar tekrar tebrik ediyorum, sizin gibi bu işin üstadı gibi birine akıl vermiş gibi olmak istemiyorum ama videoyu seyrederken aklıma daha önce seyretmiş olduğum yine bir turna salıverme anında turnanın balıkçının elini çok hızlı bir şekilde kapışı geldi. Aman abi dikkat, sen o turnayı okşarken ben gerildim burda inanki Sağlıcakla Kal...
Av zaten çok güzel ama klip te mükemmel olmuş. Anna Vissi vaktiyle bu şarkıya klip çekmeden önce sizin klibi seyretseydi, kendi çekmez kesin sizinkini yayınlardı.
özcan sağolasın kardeşim o videoyu bende seyretmiştim turna bir güzel dönüp adamın derisinin bir kısmını götürüyordu ama adamda o ısırığı hak etmişti hayvanı öyle bir sallıyorduki ben turna olsam gitmeden bir ısırık atar öyle giderdim
evet bu konuda haklısın Tarkan anladı sağolasın abicim o artık evcil bir balık selamlar Tarkanım o zaman ben onlardan kendime bir çorba yapayım
sevgili aytekin öncelikle böylesi güzel görüntüleri bizlerle paylaşman harika birşey aynı zamanda böylesi güzel bir davranışı sergilemen olağan üstü dileğim çok daha güzel avlara imza atman sevgili kardeşim iğnen daima keskin olsun
sağolasın Aydın kardeş ama bu konularda asıl destekçim ekip arkadaşım Burak'tır esas teşekkürleri hak eden odur