Oğlumuda balıkçı yapma yolundayım. Cumartesi akşam 10.00 da Kurşunluda mırmıra yattık.Yanımda geleceğin balıkçısı oğlum ve arkadaşım vardı.Hatırlarsanız iki hafta önce bir aceminin ilk mırmırı konu başlığında avladığım mırmırların fotolarını yüklemiştim.Allahım Allahım gerçekten de sitemizi çok kişi takip ediyormuş ki iğne atsan yere düşmüyordu.Sıra sıra mırmırcılar . Sabaha karşı 3 e kadar mırmıra attık.Tık yok.Gerçi elimizde yemde kalmamıştı.Deniz solucanlarından medet umdum çıkarırım diye hazırlıksız gitmiştim.Neredeyse köstebek gibi delik deşik ettim ama nafile bi tane bile çıkaramadım.Sonra teknemizi aldık.İnanın öyle bir yakamoz vadı ki misinayı abartmıyorum en az 2-3 mt takip edebiliyosunuzdur.Mırmırların gelmeyişini yakamoza bağlayıp rahatladıktan sonra mezgit ve istavrit aramaya başladık.Gün ışıdığında 2 adet istavrit aldık o da yemli ile.1,5 kilo kadar da mezgit.İşler iyi değildi ama alınan zevk mükemmel her zamanki gibi.
[/URL][/IMG] Sevgili Baris, her seyden evvel Allah(CC) bagislasin diyeyim. Bune tatlilik boyle. Ne gelecegin balikcisi , gelecegin Reisi olacak, maasallah. Sevgi dolu paylasiminizi zevkle okudum, genc arkadasimi benim icin mincikla... Yeni paylasimlarda goruselim.
[/IMG] Sevgili Barış abi gerçekten de bu görüntü bile yeter be abi Asıl mırmır uzanmış yatıyor bak ne sevimli bakıyor kuzu kuzuuu Allah bağışlasın uzun ömürlü hayırlı olsun inşallah