Selam arkadaşlar.Sabah 07.00 de gittiğim iskeleden 11.30 a kadar yakaladığım balıklar.arasında ismini bilmediklerimde var.Bu arada 1 de trakonya geldi.herkese iyi avlar .
Evet Erdem kardeşimin dediği gibi ortaya karışık olmuş işin doğrusu 'da güzelde olmuş paylaşım için teşekkürler
iki haftaya kadar ben didime gelmeyi düşünüyorum.daha önce hiç denizde avlanmadım.hep tatlı suda avlandım.oraya geldiğimde kıyıdan hangi balıkları ve hangi yemle avlanabilirim.ha bide nasıl bir takım kullanmalıyım.
tebrikler çok güzel bir av olmuş. bence çok zevkli geçmiştir. ne güzel her çeşit balık var. kısmetin hep açık olsun arkadaş
Tebrikler, Tam olarak Didim' de nerede avlanıyorsunuz, paylaşırsanız sevinirim. Olurda yolum o tarafa düşerse uğrarım. Hoş bir kaç senedir gelemiyorum oralara ama....
Teşekkürler arkadaşlar.Didim'de tügsaş kampı iskelesinden yakalandı.Geçen seneler çok kefal ve levrek çıkıyordu bu sene zıpkınlada girmeme rağmen göremedim.Herkese rastgelsin.
gerçekten bol bir av olmuş ama bişey demeden geçemicem biraz ufak değilmi bazıları salsak ii olmazmıdı fetret dönemimizde bizde çok ufak balığın canını aldık şimdi çok pişmanım neyse bu da benim fikrim umarım kırılmazsınız herkese rastgele..