gerçekten çok güzel bir avdı ve balık oldukça boldu bu balıkları 2 satte aldık çok bereketli bir avdı herkes inş böyle ava nasip olur herkese rastgele
Maşallah kardeş İyi av olmuş tebrikler boylarıda iriye benziyor çapari yi ne remkte kullanıyorsunuz igne siyah mı? beyaz mı tekrar tebrikler
teşekkürler..çapariler 10 lu fosforlu yeşil..11 no siyah iğne...balıklar cam gibi maaşallah..sabak çıkan arkadaşların oltalarına yaprakta takılmış (çinekop)..ama bize denk gelmedi..
bunların kilosu kaça walla iyi av olmuş tebrik ederim açıkcası bende özledim çapari ile balık avlamayı en son ç.kalede boğazda avlamıştım. bir kez daha tebrikler kilosu kaçaydı
Tebrikler afiyet olsun Tebrikler afiyet olsun ..şu an saat 00,47 fotolara bakıyorum yarın sabahı nasıl edecem bilemiyorum .Yarın çatalca inceğiz ve civarında olucaz bir tavsiye üzerine gidiyorum umarım birşeyler düşer payımıza ..
inşallah düşer payına bişeyler eğer burdaki gibiyse değmesinler keyfine ...şimdiden rastgele..iyi avlar..
tebrikler Güzel av olmuş 60 evler sahilindede güzel istavrit çıkıyormuş duyumlar o yönde Rastgele topraklarıma