Selamun aleyküm, C.tesi günü işlerimi halledip akşama turna avına gitmeyi niyetlenmiştim.5:30 civarında eve gelip takım taklavatı toparlayıp bir an evvel malum avlaga gittim.Gittigimde göl kenarında avlanan pek çok kişi vardı genelde hepsi içiyordu yanlız daha oltayı suya atmadan biriyle olan muhabbet güzeldi adam çakır keyf olmuş -yalandan gelme biraderrr burda balık yok 1 tane var onuda biz tuttuk dedi. bende -o zaman ben döneyim dedim ve 1 adım geri atınca.. -dur dur şaka yaptım balık vardır burda gel gel dedi. -yok bende az kaldı gidiyordum dedim, başladım gülmeye Önce göğüs cizmesini giydim ve sazlıklarda daha önceden bıraktıgım 2 tane strike pro sahtemi aldım 15 gün sonra sonra sahtemi takıp suya belime kadar girdim ve sazlıkların arasındaki her boşluğu yoklamaya başladım.10 civarında yem denedim (sahte,sasi,kaşık ) en sonunda strike pro sahtemi tam sazlıkların dibine atmıştım ki olta sallandı bu sefer tamam dedim ama müthiş kafa vuruyor bir yandan heyecan bir yandan balığı kaçırma korkusuyla balığı boş bırakmadan çokta germeden yanıma kadar çektim.Hemen kenara alıp sahtemi çıkardım balığıda attım poşete.Sonra 8'e kadar atçek yaptım ama herhangibir sonuç alamadım.Ordan takım taklavatı toparlayıp evin yolunu tuttum. Kullandığım malzemeler, Okuma v system 10-40 gr Okuma trio 30 s Bojin marka örgü misina no:0,22 Muhetlif sahteler,kaşıklar sasiler.
Teşekkürler yusuf,o gün balığa giderken aramıştım seni,şansına küs Teşekkür ederim hemşehrim sağol.:thumb: Teşekkürler abi,şu anda yanımda değil müsait olunca bu başlıkdan resmini paylaşırım. Sağolun,. Sağol sabri,senin yakaladığın kalkanın yanında lafı olmazda affına sığınarak raporu yazdım biliyorsun.
İşte özlenen ve beklenen tablo, yakışır kardeşime:clap2: :clap2: :clap2: Fatihim, avların daim ve bol olsun.(Tabiki bizimle birlikte )
Teşekkürler abi inşallah daha iyilerini birlikte tutarız,dün kaşıkla ve yemli tutanlarda vardı yavaşdan başladı sanırım,müsait bir gün buyrun gelin. Gerci bu aralar tatlı su ve tuzlu sudan iyi haberler geliyor.