evet haklısınız... ben o balığın orda olduğunu sanıyordum, meğer balık daha önceden yakalanmış ve suya bağlı olarak bırakılmış... mesajımın başındada yorumları okumadığımı belirtmiştim... boşuna heyecan ve istatistik yapmış olduk ...
Sessiz-sakin, kendinden emin, tadını çıkara çıkara; ooop geldi tolostolop paşamız. Bu biraz da gözü tokluğun ifadesidir. Böylesi balıklarla müşerref olupta soğukkanlılığını korumak, ağırbaşlı olmak her babayiğidin harcı değil. Tebrik ederim Ertan, selam ve sevgilerim o güzel gönlüne.
Sağol Ferhat,balık evet iyi sayılır gerçi elimde yakaladığım daha büyük tolostolop videoları var ama zamanla paylaşırım tekrar teşekkürler
Teşekkürler Ali Kemal nedense bende hep zayıflıktır illa balığı kepçesiz almaya kalkışıyorum bundan kurtulamadım evet doğru görmüşssün bir tane daha arkadaşı vardı
Togay seyredebildiğine sevindim,vay balığa bak ya son ana kadar biz de farkedemedik hakikaten depara kalktı burnumuzun dibindeymiş
Teşekkürler Ömer senin trofe neeerde hem de turna rüyamda gördüm be yakaladığın balığı 1010'a damganı vurdun kardeş
Eyvallah Zek geçen hafta sende buradaykan gittik ya balık tutmaya ne oldu göle gittiğimizde birşeyleri unuttuğumuzun farkına vardık ''buz patenlerimizi''kendine iyi bak abicim ben de 2 gülüğüne Türkiyedeydim az işlerim vardı dün sabah döndüm
Ahmet tam literatürdeki derken latince falan mı isminin nasıl adlandırıldığını sordun eğer sorun oysa ismini bilmiyorum ama sanırım Türkiyede Asya Sazanı diyorlar