29.08.2009 Beykoz/İstanbul - Cumhuriyet Köyü Barajı

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Yenmez mi? :confused: Yenmezse, ne yenir o zaman fikir ver?

Not : Yanınızda çabuk çorbalardan da getirin, orada çorba yok çünkü. Termosa sıcak suyu bunun için istedik. Bir de kahve için.

Ayrıca evden herkes biraz börek falan getirirse, o da tok tutar.

2. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Ercan, akşam size gösterdiğim gölde 3 saatte hiç vuruş alamayınca arkadaşları Riva'ya inmeye ikna ettim. Ekmek içine rağbet gösteriyor keratalar:p
    Fotoğraf makinamın ayarlarını son anda düzenlemeyi başardım ve bu keratalarda birini, iftar menüsüne girmeden önce görüntüleyebildim. Balıkları alan arkadaşım ve komşum Arif'i pencereden aşağıdaki bakkal Mehmet abimize hava atarken gförüyorsunuz

Son düzenleme: 23 Ağustos 2009
  3. simendifer

simendifer Sennur

Çarşamba gününe kadar sizden haber bekliyor olacağız. Gelecek olursanız, lütfen ilk mesajdaki maddeleri de cevaplandırın ve özelden yönetime telefon numaranızı bildirin. Şimdiden teşekkürler. ;):)

4. ozan1968

ozan1968 gültekin

nejat bey yeri bilmeyenler için konvoy olarak gidilmesi daha uygun olabilirmi bayrampaşa dan yol biraz karışık hiç bilmediğim taraflar çünkü bir ufak çocukla 2,5 yaşında gelmek zorluk cıkartırmı

5. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Nejat abi ,raporlarından faydalanıyorum ama yine de biraz bilgi versen avlak hakkında, dibi otluk mudur ,temiz midir?balıkların özel olarak alışık olduğu bir yem var mıdır vs?[/QUOTE]

Orayı çok iyi bilirim.
    Set üzerinden atmayın.Kayalık attığınız oltaları geri alamazssınız.
    Biraz ilerisi yer düz ama orasıda biraz sığ.Ve de dip oldukça ot.
    Daha ilerlere doğru dip çok fazla ot vede kökler başlıyor.
    İşin daha kötüsü bu kadar insan orada biraz zor olta atar.Yer çok dik .
    Sizlere şimdiden bol şanslar.

6. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    ben ve misafirim atilla,orhan (kuzeykan) umut (umutkeskin7) ve misafirleri, kesin geliyoruz.
    öğleden sonra avlakda olacağız, kesin olmamakla beraber sahura yakın döneriz,
    yanımızda muhtemelen 2 adet termos olur. (bol çorba:p )

eğer gelecegini onaylarsa bilali de (mavi sever) biz alacağız.

benden istediğiniz başka birşey varsa söylemeniz yeterli, elimden geleni yaparım ;) :)

7. simendifer

simendifer Sennur

Ozan bey, konvoy halinde gidilmesi biraz zor olacaktır, zira herkes farklı taraflardan ve farklı saatlerde yola çıkacak. 2. köprüden karşıya geçerken Kavacık köprüsünden Polonezköy tarafına döneceksiniz sadece. Ama telefonla irtibat da kurulabilir dilediğiniz takdirde.

2,5 yaşında çocukla gelmeniz bizler için elbette sorun değil. Yalnız gece serin olursa çocuk üşüyebilir tek sorun bu. Arabada yatırmak zorunda kalırsınız ama arabalar aşağı kesimde olacak, yani çok da yakın olmayacağız arabalara. Bunu düşünerek bir ayarlama olabilirse elbette getirebilirsiniz.

(Çadırı olup da getirebilecek arkadaşlar varsa, küçük çocukları yatırmak için kullanılabilir. Ama mutlaka mat da olmak zorunda. ;) )

8. simendifer

simendifer Sennur

Alaattin ağabey nasılsın? Epeydir görüşemiyoruz. :)

Bu avlağa en son ne zaman gitmiştin? Göl epey bir ıslah edilmiş de o nedenle soruyorum. Islah çalışmalarından önce mi yoksa sonra mı gittiğini merak ettim bu mesajından sonra. Avlanmaya müsait alan olduça geniş görünüyordu çünkü gittiğimiz yerde.

Son düzenleme: 23 Ağustos 2009
  9. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Göl hakkın da bir islah olmadı.Orayı işletenler sadece gördüğünüz piknik alanının yaptılar.Sadece gölün etrafını temizlediler.
    Belki su kenarına kadar inip gezmediniz.Kenar oldukça dik vede yürümesi zor.Gece olta atmak biraz zor olucak.Ama atılır .Biraz dikkat edilecek bir yer.
    Aynalı sarı sazan ve tatlısu kefali var.
    Ama kamp yeri güzel.
    İyi eğlenceler.

10. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Bilmem ki abla ,hiç yemedim :rolleyes: börek,çorba falan olsa dediğin gibi süper olur :) ama herkesin fikri önemli tabi.

11. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Sevgili Arkadaşlar,
    Sayın yöneticilerimize yeni organizasyonlar yapmaları için sık sık taleplerde bulundum ve gurubumuza üye olduğumdan beri yapılan sadece 2 organizasyona iştirak edebildim. Bu organizasyona da iştirak etmek isterdim ancak maalesef eşim Süheyla 26.8 tarihinde bir ameliyat geçireceğinden iştirak etmeme imkan yok. İnşaallah bundan sonraki organizasyonlarda eşim ile birlikte yanınızda oluruz.
    Tüm arkadaşların çok güzel vakit geçirmelerini temenni eder sizlere bol avlar dilerim.
    Selamlar,
    Süheyl Başak

12. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    erdem benden sana bir tepsi börek o zaman:)

13. simendifer

simendifer Sennur

Süheyl ağabey, eşinize geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen. Acil şifalar diliyorum, umarım çok ciddi bir sağlık sorunu değildir. Bir dahaki organizasyonda sağlıklı bir şekilde sizleri aramızda göreceğimizi umuyorum. Süheyla hanım iyileşsin, söz veriyorum sırf sizin için yeni bir organizasyon düzenleyeceğim. Tekrardan geçmiş olsun, sevgiler...

14. ozgurcan

ozgurcan Özgürcan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Çapari ile havada uçan martı ve tabii ki hemen serbest bırktık! (Gülmeyin, şahitlerim bile var)
    Süheyl abi geçmiş olsun, eşinize sitemizden en iyi dileklerimizi sunarız. Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

15. Çok geçmiş olsun Süheyl Bey. Umarım ciddi bir operasyon değildir ve mümkün olduğunca çabuk iyileşir eşiniz..

16. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Süheyl-Süheyla, ne güzelde uymuş isimleriniz. Acil şifalar diler, ellerinizden öperim.:)

17. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Eğer ihtiyacınız olursa yanlız değilsiniz, bir telefonunuz yeter ;)

18. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    suheyl abı allah acıl sıfalar verır ınsallah sımdıden cok gecmıs olsun..

valla boyle bı organızasyona katılmak ıcın herseyımı feda edebılırım
    gelıyorum,
    aracım var,
    maltepe cevızlıden yola cıkacam,
    3 kısı alabılırım arabaya
    et alma konusunda cogunluga rıayet edebılırım,
    termos getırebılırım
    avlagın nerede oldugunu ogrenırsek o saatte orada olabılırız yanı avlagın adresını tam olarak net bı sekılde almamız mumkun mu ben daha once polenez koy den gecıp anadolu fenerının oldugu guzergahdan gecıp kaynarca koyu felan vardı oralardan gecıp rıvaya kadar gıttım.bıraz daha net bı adres almamız mumkunmu ne bılım bı google earth yol harıtası felan cıkarılıp sayfaya eklenebılırmı mumkunmu acaba
    tabı bellı bı noktada toplanıp konvoy halında gıdılse daha ıyı olmazmı,
    sahur vaktınde orada olabılırım.adım mehmet(ubujavine23)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 24 Ağustos 2009
  19. simendifer

simendifer Sennur

Mehmet, googledan yol haritası da ekleyebiliriz elbette. :) Ancak senden ricam, daha önceki mesajlara da bir göz atman. Yol çok kolay çünkü. Kavacık'ı mutlaka biliyorsundur. Kavacık kavşağına geldiğinde Polonezköy tabelalarını da göreceksin. Tabelaları takip ederk Polonezköy'e gidebilirsin. İçinden dümdüz geçip Cumhuriyetköy'e kadar devam ediyorsun. Solunda kasap ve ekmek fırını, solunda da beyazbahçe adında bir dinlenme yeri göreceksin. Ordan sağa dön hemen ve devam et direk bahsettiğimiz yerin önüne geleceksin zaten. Sapma v.s. yok aynen bu şekilde gelebilirsin.

Konvoy halinde gidemeyeceğimizi sanırım bir sayfa önce belirtmiştim. Çünkü hepimizin çıkış saatleri ve güzergahları farklı olacak. ;)

Telefon numaranı kaydediyorum, lütfen özel mesajlarına bak. ;)

Son düzenleme: 24 Ağustos 2009
  20. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    mesajların hepsını okudum yol tarıfı yapılmıs ben bostancıdan 2.kopru (fsm) den rıva sapagına gırıorum kavsakdan ben buyuk ıhtımal anadolu kavahı ıstıkametınden yusa hazretlerının oldugu yol guzargahından gelecem o yolu kullandım o yolda bıraz uzun daha alternetıf bıt yol varsa orayı tercıh etmek ıstıyorum mesela rıva yolu ustunden degırmendere koyu felan var o cıvardan bı sapak varsa neyse ben googleden bı bakmaya calısım bı yolunu bulup gelıcez ınsallah.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.