29.08.2009 Beykoz/İstanbul - Cumhuriyet Köyü Barajı

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    tamamdır yolu buldum 2. kopru yolundan gırıp kavacık sapagından cıkıorum ve dumduz gıdıorum polenezkoye gelene kadar polenez kopyden 3-4 km sonra baraj golunun yanından devam edıom sonrası basıt bu arada demın poyrazkoy yerıne polenezkoy demısım yanlıslıkla benım bahsettıgım yer cok uzakda bogazın karadenıze acıldıgı nokta ısım benzerlıgınden kaynaklanan bı hata .tmm ben cevızlı den yola cıkıcam bostancı 2 .kopru cıkısına kadar guzergahımda olan 3 kısıyı alabılırım. ıletısım ıcın 05393065040

2. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    kavacık kavsagına gırdıkten sonra yenı rıva yolu nden degıl yolun sagından devam edın doner kavdagın oraya gelır gelmez sagdan dogus ınsaatın onunden cumhurıyet caddesıne gırın caddenın sonunda kadar gıdın ve çengel dere caddesıne gelınce sola donun petrol ofısını sagınıza alacak sekılde sonra beykoz caddesıne gelene kadar cengel dere caddesını tekıp edın yolun sonunda beykoz caddesıne geleceksınız saga devam edıp yaklasık 10-15 km sonra polenezkoye geleceksınız polenezkoyunden cıktıktan sonra 3-4 km kadar sonra bı vırajı doneceksınız vırajı dondukten 5 km kadar sonra sagınızda ve solunuzda sıze paralel uzanan bı toprak alan goreceksınız tam oraya geldıgınızde sagdan toprak yola gırıp resadıye caddesıne gelene kadar 2-3 km devam edın resadıye caddesıne gelınce saga donun bır km kadar sonra barajın onundesınız baraj pıknık alanını da bulmak zor olmaz sanırım. valla google earth dan baktım bana en uygun guzergah bu sanırım hesaplamalarıma goıre trafık olmassa 1 yada bır bucuk saat ıcerısınde orda olurum. gorusmek uzere :):):):):):)

3. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Elimden geldiğince bir şeyler yaptım. Bir bakın bakalım belki yol hakkında birazda olsa fikir sahibi olursunuz. Yol tarifini şerit halinde yapmaya çalıştım Fatih Sultan Mehmet köprüsünden itibaren ama olmadı. Daha sonra tekrar deniyeceğim.

Son düzenleme: 24 Ağustos 2009
  4. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Süheyl Başak abiye eşinin rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun diyorum.
    Av yeri ile ilgili pek çok sorusu var arkadaşların. Kısaca daha önce Sennur ve Ercan kardeşimin de bilgilendirdiği gibi konvoy olarak gidilmesi zamanlamayı yapmak zor olduğu için mümkün görünmüyor. Anadolu yakasından gidecek arkadaşlar ''Avcı-55'' gibi, Alemdağ-Taşdelen- Reşadiye yolundan da gelebilirler. Avrupa yakasından gelecek arkadaşların 2.köprü_kavacık üzerinden tabelaları izleyerek ulaşmaları çok kolay. Tedirgin olacak bir durum yok.
    Malzeme seçimi yaparken, arabaların duracağı yer ile av sahası arasında mesafe olacağını göz önünde bulundurun. Geceler artık serin unutmayın.
    Gölün dibinde otluk olan yerler de var temiz olan yerler de. İdeal takım gezer kurşunlu tek iğne dip oltasıdır. Yemi mantar ile yukarı kaldırarak veya her iki yöntemi bir arada uygulayarak avlanabilirsiniz. İdeal yem mısır ve hamur. Diğer türle ilgilenen için de hamur, ciğer olabilir. Dip oltası atılamayacan kayalık bölge de oldukça geniş bir alan oluşturuyor. Burada da 1,5- 2 metre derinlik yaparak şamandıralı takım kullanılabilir.

Gölün sol tarafı daha dik olduğu için arkadaşları gölün sağ tarafına yerleştireceğiz.

5. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    sayısı ve gr. belirsiz DARDANEL TON - LIGHT : ) + BİR YETİŞKİN MARTI ; )
    Sennur Hn Merhaba,

bu sefer de bir aksilik olmaz ise kesin arkadaşlar ile tanışmaya ve bu keyifli günün tadını çıkarmaya gelicem. Ben Avrupa yakasından gelicem - Beylikdüzünden ve kendi aracım var. yanımda belki kardeşim gelecek, yani en az 2 kişi yol üzerinden alabilirim. TEM 2. köprü üzerinden gelicem.

Selamlar / fatih Ayan

6. simendifer

simendifer Sennur

Fatih selamlar,

Gaziosmanpaşa'dan gelecek bir arkadaşımız var, onu alabilirsen sevinirim.;):) Bir de ilk mesajda yazdığım maddeleri cevaplandırırsan ve buradan ya da özelden bildirirsen daha da çok sevinirim. :)

7. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Merhaba Sennur Hn.

ilk mesajınızdaki soruların cevabını vericem, tembel kardeşimin öncelik ile bana cevap vermesini bekliyorum :) gün içerisinde bilgi vermiş olurum, birde tabi tam olarak bu sayfa nasıl kullanılıyor bilmiyorum, yeni olduğum için. yönetime vs. ne nasıl bildiriliyor :confused: dediğim gibi kardeşimden haber alır almaz size bildiricem, cebimi de burdan bildirebilriim sorun değil benim için. g. osmanpaşadaki arkadaşı da alırız, sorun olmaz.

selamlar / fatih

8. simendifer

simendifer Sennur

Şu ana dek yapılmış olan liste ise ağaşıdaki gibidir;

1. Aytekin
    2. Aytekin'in eşi
    3. Sennur (simendifer)
    4. Nejat ağabey
    5. Nejat (Nejat ağabeyin arkadaşı)
    6. Arif (NEjat ağabeyin arkadaşı)
    7. Ercan (Balık kurdu)
    8. Atilla (Ercan'ın arkadaşı)
    9. Kazım (Kedi)
    10. Umut Keskin
    11. Günay (Umut'un arkadaşı)
    12. Erkan (Umut'un arkadaşı)
    13. MaviSever(Bilal)
    14. Eozsoyeri (Erdem)
    15. Orhan-(Kuzeykan)
    16. maniyac (Kutay)
    17. Kutay'ın arkadaşı
    18. ontheroad (Cihan)
    19. Cihan'ın eşi
    20. menopiko (ibrahim)
    21. ubujavine23 (Mehmet)
    22. SNOOPY (Fatih)
    23. Fatih'in kardeşi
    24. Berkman84 (Gökhan)
    25. Gökhan'ın arkadaşı

Son düzenleme: 24 Ağustos 2009
  9. berkman84

berkman84 Gökhan

Favori Kamış:
    Balzer Trendos 3,90 (3 parça)
    Favori Makine:
    balzer bonita 30luk
    En İyi Avı:
    turna 2.3 kg
    Merhabalar Sennur hanım,

Öncelikle bu organizasyona katılmayı çok istiyorum,fakat cuma günü sabahtan annemi hastaneye yatıracağız ve bir operasyon geçirecek.İnşallah cumartesi günü sabahı taburcu edeceğiz. Eğer acil bir durum veya evde bana aşırı ihtiyaç duyulmaz ise geleceğim.Dr. ile yaptığım görüşmeye göre siz beni %90 gelecekmişim gibi düşünün ama bu durum cuma günü netlik kazanacak.

Gelirsem,
    1- Cuma günü öğleden sonra net cevap vereceğim. :(
    2- Aracım var.
    3- Bahçeşehir istikametinden tem yolu FSM üzerinden geleceğim.
    4- 1 arkadaşım gelecek. Geldiğim takdirde + 2 kişi alabilirim.
    5- Termosum yok.
    6- Et alma konusunda toplu alıma katılırım.
    7- Sahur vaktindede orada olurum.

10. simendifer

simendifer Sennur

Gökhan, seni de yukarıdaki listeye ekledim, teşekkür ederim bilgiler için. ;) Özelden telefonunu da bildirirsen sevinirim. :)

Annen için de geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen. Dilerim kolay bir operasyon geçirir ve bir an önce sağlığına kavuşur.

11. berkman84

berkman84 Gökhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    balzer bonita 30luk
    En İyi Avı:
    turna 2.3 kg
    Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

12. bekir koçkan

bekir koçkan bekir koçkan

Favori Kamış:
    penn - pursuıt 350
    En İyi Avı:
    3,2 kg turna - ahh o kaçanlar:D
    eşim den müsade alırsam :) işim de engel olmassa geleceğim..:)

13. Geçmiş olsun annenizin biran önce sağlığına kavuşması dileğiyle saygılar..

14. simendifer

simendifer Sennur

Eşini de getirebilirsin. :)

15. simendifer

simendifer Sennur

Yönetime mesaj göndermek için, kendin de dahil olmak üzere herhangi birinin yazdığı mesajın sol altında bulunan (profil kısmında) sarı ünlem işaretine basarak mesajını yazıp, gönder tuşuna basman yeterlidir. ;):)

16. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    değerli arkadaşlar. organizasyon hayırlı olsun. ümidinizi kırmak istemem ama zor bir mekan tercih etmişsiniz. gölet hakkında biraz bilgi vereyim : gölün set tarafının sağındaki açıklık bölgenin önü temiz. Zaten orası ana gölet bölgesi. setin sol tarafında olta atmak dik yamaç sebebiyle çok zor. setin önü kayalık. bahsettiğim açıklık alanın sağına doğru gölet içeriye kıvrılıyor. yine dik yamaçlı bir patikadan gidilebilir. Resimlerden anladığım kadarıyla o bölgenin ağaçlarını biraz temizlemişler. ama o bölgenin önünde de dipte sık kökler ve otlar var. gölet oldukça derin. kıyının 6-7 metre açığı en az 10 mt. derinliğe sahip. göletin genel derinliği 15-20 mt. arası. yani aniden derinleşen bir yapısı var. dik yamaçlardan yürürken çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim. hele gece karanlığında bu dikkat çok daha fazla olmalı. gölde çok fazla inci (ya da gümüş) balığı var. oltaları çok fazla tırtıklıyorlar. bu nedenle hamurla sazan avı nerdeyse imkansız. Kısacası gölün dibi en temiz olan yeri setin önündeki ana su havzası. Yukarıda da dediğim gibi oldukça derin. Oraya en son geçen yıl sazan avına gitmiştim. henüz kiralanmamıştı. Demek ki yeni yaptılar oraları. Gölde sazan var. Oranın yerlileri mısırla avlanıyorlar. Hatta botla avlak bölgesine mısır dökenleri bile görmüştüm. Umarım bilgiler yardımcı olur. Ben aranızda olmayı çok isterdim ama ramazan programım dolayısıyla gelemiycem. Sizlere keyifli ve bereketli bir organizasyon dilerim. Bir de su bayağı çekilmiş. Normalde ilk resimde görülen sağ taraftaki beyazlık bölgenin 4-5 mt. aşağısına kadar gelir su.

17. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    ha, bir de unutmadan söylesem iyi olacak. gölde çok sayıda su yılanı var. :D yani yüzmeyi falan düşünen olursa bir kere daha düşünsün.:D

18. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    Merhaba Sennur Hn.

sonun da zorla da olsa cevabı alabildim benim tembelden;

1- kesin olarak gelip gelmeyeceğinizi
    1- kesin olarak 2 kişi geliyoruz

2- aracınız olup olmadığını
    2- aracımız var, 2 kişi yol üzerinden alabiliriz, hatta zorlarsak bu 3 te olabilir

3- hangi güzergahta olduğunuzu
    Beylikdüzünden geliyoruz, yoldan alınacak arkadaşlara göre yolu belirleyebilirim ama 2. köprüden geçiceğim kesindir

6- et almak konusunda tercihinizi (ya kendiniz alacaksınız, ya oradan yiyeceksiniz ya da toplu olarak alan arkadaşlara katılacaksınız)
    6- bütün durumlara açığız, orda da yiyebiliriz, toplu olarak alan arkadaşlara da katılabiliriz.

7- termos getirip getiremeyeceğinizi
    7- getirmicem

8- İftar saatinde avlakta olup olmayacağınızı
    8- iftarda orda olacağız

9- Sahur vaktinde avlakta olup olmayacağınızı
    9- ona karar veremedik açıkcası, ona ordaki ortama göre karar vermeyi düşünüyoru efenim :D

19. berkman84

berkman84 Gökhan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    balzer bonita 30luk
    En İyi Avı:
    turna 2.3 kg
    Çok teşekkür ederim.İyi dilekleriniz için

20. SNOOPY

SNOOPY FATİH AYAN

En İyi Avı:
    birde işi bilen arkadaşlar tam olarak malzeme olarak ne getirmemiz gerektiğini listeler ise sevinirim, sonra orda işi bilen arkadaşlar balıkları ile samimiyeti kuruyorken biz amatörler sehir etmeyelim :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.