29.09.2007 Gölbaşi Mogan Gölü Son Durumu

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında osmanaltunel tarafından paylaşıldı.

1. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Hayat ta her isimizi duayla Allah a havale etmekten bu noktalara geldik..

İnsanların uyusmus beyinlerini kendine getirmek,ozguvenli ve tepkili evlatlar yetistirmek endogrusu..

Yoksa oyle isi Allah a bırakmakla sorunlarımızı cozmeyi beklemek bize hicbir sey kazandırmaz..

2. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Onlar sadece kendi işlerine geleni örnek alırlar halka ve millete yararı olacak şeyleri angarya olarak gördükleri için asla ve asla örnek almazlar sadece bunlar değil o yetkiye gelenlerin hepsi aynı alt yapısını kurmadan alırlar bir süre sonrada işe yaramıyor diye onca emeği ve parayı çöpe atıp bırakırlar buna yıllardır alıştık ve artık neredeyse duygusuz ve vurdumduymaz bir nesil yaratmak üzereler bunu bir türlü anlayamıyorlar.

3. Lampard

Lampard

Favori Kamış:
    Olta
    durun bakalım yerel seçimler yaklaşıyor melih amca bi el atar belki :p metro ve köprü yapmaktan başını kaldırabilirse :)

4. joker_selo

joker_selo

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    5.30 KG SAZAN
    abi çok yazık olmuş allah yardımcımız olsun

5. Lampard

Lampard

Favori Kamış:
    Olta
    Geçenlerde dikilitaşa giderken gördüm bu Kızılırmak boru hattı gölbaşının hemen kuzeyinden geçiyor bayramda gitmiştim o zaman daha çalışmalar devam ediyor idi sanırım ordaki su gölbaşınada verilecek.

6. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Şu an için Gölbaşına oradan su vermeyi planlamıyorlar bana gelen resmi yazıda bittikten sonra düşünülebilir dediler işin peşini bırakmış değilim ve devamlı olarak mail atıyorum ya bıktırırım yaparlar yada yaparlar bunun başka çıkarı yok elimden kolay kolay kurtulamazlar ben yılmayacağım ancak onları yıldıracağım başka alternatifleri yok seçimler yaklaşırken en büyük kozumu oynayacağım şu an için konuyu devamlı Belediyede güncel tutmak için mail atıyorum sonunu hep beraber görüp yaşayacağız en büyük emelim Gölbaşında temiz bir gölde balıkavınet ailesine büyük bir org. düzenlemek ve bunu yapacağımdan hepiniz emin olun gerekli girişimleri sürekli yapıyorum ve emeğimin karşılığınıda alacağım.

7. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    91 senesinde burada askerliğimi yapmıştım nekadar güzeldi gölün yanında tekbir yapı bile yoktu şimdi mahfolmuş valla üzüldüm

8. bilgilimurat1906

bilgilimurat1906 murat bilgili

En İyi Avı:
    aynalı sazan 1 kg
    kızılırmak suyu mogana verilmeye başlandı belki eski günlerimize geri döneriz bir umut