Arkadaşım Gökhan'la saat 12.00 civarında avlağa vardık.Ben atçek yaparken Gökhanda yemli takımlarını suyla buluşturmuştu.İki saat sonunda bayağı gezmeme rağmen tık yoktu Gökhan'ın yemli takımlarına da bir şey vurmamıştı..Firetiger rapalamı ileşkene takıp kaybedince yer değiştirmeye karar verdik.Arabaya atlayıp daha yukarıdaki bir sahile vardık.Saat 15.30 civarı Gökhan civarı Gökhan 38 cm'lik bir kasnayı kandırmayı başarmıştı(kırmızı başlı çılgın kurbağa).16.45-17.00 arası bende iki tane vuruş aldım.Saat 17.30'da havanın artık kararmaya başlaması nedeniyle avı sonlandırdık.
Tebrikler Kemal bey, bizim meralar buz tuttu, olta atamıyoruz. Buzlar çözülünceye kadar sizin avların raporları ile avunacağız.. Bu sarı - yeşil kurbağa bende de var ama henüz skoru yok tüm balıklar bu renk kurbağa ile mi alındı?
Ben iki adet bununla aldım.Arkadaşımda kırmızı başlı olanıyla bir tane aldı.Balıkları hava kararmak üzereyken saat 16.30-17.15 civarında tuttum.Karanlık suda balığı tam görmüyordum ama ağzında fosforlu gibi parlıyordu.Sanırım gün batımında yada bulanık sularda denemekte fayda var.
Kış günü nasıl olurda at-çek olur yahu Bende ırmağa gidip denemessem.. Gaza getirdin abi beni. Tebrik ederim bu havada sadece maşallah diyebilirim.
bence coğrafya etkili. burada (ankara ve çevresi) at-çek kasımdan beri kesti. ama orada hava ve su durumu buna elverişli demek ki. bu arada sahte konusunda da avlaktan avlağa fark olabiliyor. denemek lazım.
Kemal abi tebrik ederim, bu zamanda tatlı suda, atçek ile iyi denk getirmişsiniz bu balıkları nicesine rasgelesiniz
Kırklareli barajının kıyıları genelde çok dik tepelerden oluşuyor ve kısa mesafede su derinliği oldukça fazla.Bence sebebi suyun derin olması
Bu havada yurdun bir çok bölgesinde avlaklar buz tutmuş durumda. Çok şanslısınız. Kefaller de çok güzel.Şansınız bol olsun... Ankara'dan selamlar...