Bugün 13:00-16:00 arası Yalova-Altınova sahilinden mırmırlar. Takım 3 lü dip oltası 6 no.siyah çapraz iğne,035 misina,0.30 beden,35 gr kurşun. Yem boru kurdu ve teke Hrkese selam ve saygılar..
Abi, iyi av dileklerim çabuk gerçekleşti yahu(bir önceki tek mırmırdan)...Tebrikler,eline koluna sağlık...
ahhh burlarda da olsa öyle sahiller öyle mırmırlar...eve gireni dövsünler valla tebrikler..çok güzel bir av olmuş.. nicelerine inşalah
Şu mırmırı herkes tutuyor, bir ben tutamıyorum. Ama bir gün illaki oltama gelecek, hiç şansı yok. Tebrik ederim. Az önce ilk mırmırınızı görmüştüm, çok güzeldi. Bunlar da güzeller. Elinize sağlık, rast gelsin.
. Üzme kendini, Al Suatı da bak Nasıl MIRMIR tutaacağız. Yer: Tekirdağ yolu SALAD fabrikası önü Benim 150km hız ile Radara yakalandığım yerin arkası
tebrikler bereketli av olmuş. Gündüz o kadar uğraşamam rağmen boru kurduyla verim alamamıştım. Ufak balıklar hep parçaladığı için hindi eti ile avlanıyodum. Senin resimlerini gördükten sonra mehmet abi tekrar gündüz boru kurdu ile deneme yapmaya karar verdim.