Bu avın fotoraflarını konu açarak göstermiştim..buda video görüntüsü..Anca ayıklayıp internete koydum ..yer güllük körfezi balık çiftliklerinin orası.. http://www.youtube.com/watch?v=h4xjpsTQoek
teşşekkürler abilerim....Kısmetse bu büyüklükte çipura yakalamaya gidicem bu hafta..İnşallah kısmetimiz açık olur
guzel balik ama bence pek 2 kilo degil 800-900gr gibi..ya kameradan kucuk gorundu gozume yada cok kefal tutgumdan.tebrikler guzel cektin yinede...
oooooo maaaşaaallaaah o maşaallah kardeş anlaşılan oralarda kefal bol balık çekme tekniğin ğüzel boşluk vermiyorsun balığı çok da boş bırakmıyorsun kontrol sende tekbrikler ğüzel av olmuş rastgele
Baliginiz kadar , tekniginiz, soguk kanliliginiz ve dort dortluk yardimlasmaniz goz kamastiriciydi. Tek bir hata yapilmadi. Bir el oltasiyla kefal nasil cekilir klasigi. Tebrikler.
teşşekkür ederim..Mustafa balık 2 kgluk..Kepçeye aldıktan sonra zaten balığın büyüklüğü o zman anlışıyo..
Çok teşşekkür ederim abilerim..Kefali gerçekten çekerken fazla boşluk bırakmamak lazım çok zorlarsa bırakmak lazım tabi...yoksa oltanın ağzını açıyor.. evet abi aynı yere gidicem
Tebrikler guzel balık ama sormak istediğim birsey var. Kefal Balıgının nasıl beslendiği malum taraflarınızca,bu balıgın pek yenilir olmadıgını dusunur bırcok balıkcı ve bende aynı fikirdeyim..Sizler ne dersiniz?
valla adnan abi buradaki kefalleri gönül rahatlığıyla yiyebilirsin..Çünkü çiftliklerde atılan yemlerden besleniyolar sudaki yemleri süzüyolar..O yüzden pis değiller özellikle yazın ben genelde gamit yerim çokta temizdir..Ama izmirde çıkan kefalin neyle beslendiğini bilemem
Evrim bulundugun yerin kıymetini bil dicem ama forumu dolaştım bugun,baya bi kıymetini biliyosun masallah çipura falan iyisin.avcıyı birazda avcı yapan bulundugu sehir bereketli sulara olan yakınlıgıdır bence.Avların cok güzel,baktıkca ahh cekıyorum kulakların çınlıyomu
merhaba evrim......... güzel av herkes askı kefalciligni becermez ustalıkla balıgı dışarı almışsınız...... sitede böyle kefal avlarını gördükçe mutlu oluyorum ....... işte kefal böyle avlanır tekrar tebrikler