Bu çiprayı milasın kıyıkışlacık köyünde balık çiftliklerinin orada yakaladım...Tam 3.2 kg geldi..Havuza çıkar çıkmaz ilk oltayı yolladığımda yakaladım..Fakat bi daha tık etmedi...Olta takımım dipte olta 4 numara sazan iğnesinden 7 8 cm üstünde bi fırdöndü ve 20 gr lık kurşun ve misinada 0.25 mm..Kuzi gördün allah büyük kardeş Aralıkta kaçalım beraber
. tşkkrler abi ama şu turna balığğından yakalamak nasip olmadı..Turnada acayip geliyomuş galiba..Aynı baraküdaya benziyolar
Sağolun utandırdınız beni Teşekkürler herkese..Yok abi maket değil ayrıca Has mı Has Doğa çiprası Havuz değil
deniz beni çağırıyor Tebrikler Evrim çok güzel (Alyanak) seni kutluyor ve devamını temenni ediyorum ama balığın hikayesini anlatmamışsın, bu çipurayı kaç numaralı üçlü kanca ile,???kaç metre derinlikte, ÇARPMA !!! ile tuttuğunu şahsen ben öğrenmek isterim
.. yok abi tekli iğne var oltanın sonunda...Hani sazan iğneleri varya hafif yamuk olanlar ondan..Balığıda balık çiftliklerinde tuttum yani belli bi kulaç yok dibe sallandırdık oltayı o kadar abi yem olarakta yengeç kullandım..Güneş doğana kadar vuruyo ondan sonra hiç tık olmuyo ....yani güneş doğana kadar yakaladın yakaladın artık ondan sonra kefale dönebilirsin
Maşallah maşalah, burdaki çiftliklerde nerde böyle balık? Bide çiftlik olacaklar Kardeş kutlarım seni gözümüz gönlümüz açıldı.