3-4-5 temmuz turna ve sazan av raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında betaserc0101 tarafından paylaşıldı.

1. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    yaklaşık 3 ay süren bir hazırlıktan sonra bize 300 km. uzaklıkta olan avlağımıza geldik hazırlıklarımız turna üzerineydi avlağa yaklaşık 350 metre mesafede arabayı parkedip yürüyerek vardık fakat umduğumuz gibi gitmedi kenardan yeterli canlı balık yakalayamadık hava biraz serindi çok küçüktü canlılar fazla verim alamadık 5 tane 41-42-43 cm arası değişen 1 ad. 25cm yakaladık fakat suya iade edemedik arkadaş iğneyi çıkarim derken hayvanın iç organlarınıda dışarı çıkardı acemilik işte gece biliyorsunuz turna çıkmıyor başka yerde çıkıyorsa bilmiyorum bizim avlakta gece turna çıkmıyor büyük bir heyecanla sabahı beklemeye başladık sabahta istediğimizi alamadık saat 11.00 gibi avlağı terkettik deneme amaçlı bir kaç göle uğradık iyi sonuç alamadık ve en sonunda bildiğimiz küçük balık tutmanın zor olan büyük balıklarında geç geldiği avlağımıza geldik son günümüzdü oltaları attık heyecanla beklemey başladık yaklaşık bir saat sonra sazanlar çıkmaya başladı 2 tane kıyıdan kaçırdık (ÇOK BÜYÜKTÜ) neticede kaçan balık işte 4 adet 42-45-48-55 cm sazan aldık 3 günlük tatilin sonucu 6 turna 4 sazan

2. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna

3. cassato065

cassato065 AYDIN

Favori Kamış:
    PORSELENLI KARBON GOL KAMISI LAKE POWER 44MH 15-25gr
    Favori Makine:
    discovery elegant 4000
    En İyi Avı:
    sazan 3kg
    tebrik etmek isterdim ama turnalalar limit altı gibi duruyo sazanlara diyecek bişey yok

4. icerainbow

icerainbow levend korkut

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shakespeare
    En İyi Avı:
    35 kg orfoz
    Sevgili arkadaşım turnaları bıraksaydınız keşke. Av öyküsü okuyana keyif vermeli kıskandırmalı... Ama ben sadece üzüldüm. Çünkü gerçekten 1 yaşın altında duruyorlar. bir yıl üreme şansı verseydiniz gelecek yıl onlarcasını tutardınız. Sazanlara gelince elinize sağlık güzel av olmuş.

5. istcool

istcool Murat

Favori Makine:
    Okuma
    turnalar çok küçükmüş, keşke bıraksaydınız.

6. frozen06

frozen06 Yasin ÖZTÜRK

En İyi Avı:
    yosun:)
    en büyük livarın içinde bile çok küçük duruyor turnalar sözüm diğer arkadaşlarla aynı keşke bıraksaydınız:(((