Önder bey tebrik ediyorum. Edremit'in olta balıkçılığındaki gurur kaynaklarından birisiniz (en azından bu sitede) . Bu fotoları bu raporları görünce balığa gidesi geliyor insanın ama hava çok soğuk yahu Aklıma gelmişken bir şey soracağım; sardalya kullanıp bir de 75-100 metre uzeri atış yaptığınızda o yemler iğnede duruyor mu ? ya da söyle sorayım yem ipi ile mi kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim arkadaşım Havalar gerçekten (özellikle şu son 2 günde) çok soğudu ama haftasonu biraz daha yumuşayacak gibi, yinede çok sıkı giyinmek gerekecek. Yem ipi ile kullanmıyorum. Sardalyayı en az 1 gün önceden tuzlayıp öyle yem yapıyorum. Bu şekilde sardalya dağılmıyor. Balık kıyıladığı vakit ve fazlada durmayacağından zaman çok değerli oluyor. Yemi sar et öyle tak hep zaman kaybı. Bunun yerine keskin bir makas ile sardalyayı kırpıp, takma ve atma işlemini 1-1,5 dk.da yapabiliyorum. Bilginiz olsun balığı keserken ve iğneye takarken deforme edip derisinin kalkmaması gerekiyor. (Edremit dedin, temsil ediyosun dedin, gurur kaynağı dedin valla okuyunca elim ayağım titredi iltifatınız için teşekkür ederim ama ben öyle biri değilim) Biraz alakasız olacak ama phantomlord, hit the lights, no remorse ve four horsemen kış günü sahilde kulaklığı takıp severek dinlediğim şarkılardandır. Soğukta iyi gidiyor enerji veriyor Daha güzelleri oltanda olsun arkadaşım , rastgele
Vallahi Mitat kardeşim sabah sabah çipuralar aklımı aldı yine. Söylediklerin için teşekkür ederim. Aynı düşünceleri paylaşıyorum seninle. Canım nasıl deniz kokusu çekiyor anlatamam. Bu hafta hiç olmadı ufak çaplı bir av yapalım diyorum. 2 haftadır başımı kitaplardan kaldırmadım aöf dalgasına acayip sıkıldım.
Hafta içi benim için olta atmak çok zor kardeşim, bu hafta sonuda maalesef Balıkesirdeyim. Deniz kokusunu özleme sırası bana geldi sanırım Ama olurda zaman bulursam seni ararım. Allah dert sıkıntı vermesin daha çoook olta atarız beraber, şimdiden sana rastgelsin (Yanlış anlaşılma olmasın ; Önder benim nikim değil benim göbek adım. Bu siteye göbek adımla üye olmuştum. Adımı ilk sen kullandın kardeşim, bilmeyenler yanlış anlamasın)
Sayın Abim ismini görünce şaşırdım ve mutlu oldum Siz kazasız-belasız, yüz akıyla görevinizi yapıp dönün biz hep burdayız . Geldiğinizde görüşmek üzere, hayırlı görevler, saygılar ve selamlar
Hemşerim tebrikler bende 12-13 gündür Altınoluktaydım maalesef yemlide kayda değer bir şey yoktu. Senin raporların süper tebrikler. Ama atçekle trofem oldu sonunda
Teşekkür ederim Ahmet Abi, bende seni tebrik ederim Daha ne olsun Abi trofe almışsın, 12 güne değecek büyük heyecan yaşatmıştır Çevreden duyduğum bu sıra güzel balık çıkıyormuş atçekle, zamanın olduğunda devamını yokla geriside muhtemelen gelir. Rastgele