merhaba arkadaşlar izmir den katılıyorum foruma.balık avına fırsat buldukça çıkıyorum,resimdekiler 06.10.2006 15:30 -19:00 saat leri arasında sülünes kullanılarak tekne ile gidilen bir av sonrası .fangriler gerçekten kayda değerdi. 2 iri 600 gr toplamda 6 adet o irilikte vardı.bu arada diğer sitelerden beni hatırlayan arkadaşlar olucaktır.emre lüferler harika.akın,mutlu kıyı avında süperler.mehmet te öyle.almış olduğum teknenin resminide ekliyorum.herkeze rastgele.
imza ayarların olmadıgı için sana nasıl hitap edelim bilemiyorum ama ama güzel olmuş daha güzeli bir amatörün en büyük hayali tekne o daha bi güzel olmuş allah güle güle kullandırmak nasip etsin bu arada imza ayarlarını yapmayı ihmal etme rastgele
Menemen'den bir arkadaş vardır. İsmini hatırlayamıyorum. Murat olabilir mi acaba? Her neyse, çok güzel bir gün geçirmişsin. tekne hayırlı olsun denizlerin hep neta olsun.
teşekkürler arkadaşlar. imza ayarlarım için kusura bakmayın.profilden düzenlediğimi sanıyordum.sanırım bi hata oldu. tercihim balıkları direk podyuma çıkarmak değil tabi en önemlisi bilgi almak ve aktarabilmek. bilmediğim teknikleri forumlar sayesinde öğrenebildim.(uzun olta gibi) murat izmir -aliağa 1972
Murat Balıkların ve teknenle hoşgeldin.Hayırlı olsun. Demek Aliağa'ya yolumuz düşerse, orada bir teknemiz var diyebileceğiz. ... Diyebilecek miyiz?
Murat Bey Güzel Av Olmuş Bende Menemen De Oturuyorum Ve Firsatim Oldukça Aliağaya Gidiyorum Baliğa Kiyidan Atiyorum Inşallah Yarinda Gideceğim Tanişmayi Isterim Saygilar
Murat Hoşgeldin... Önce teknen hayırlı olsun sonra balıkların afiyet olsun...Çok güzel av çıkarmışsın Tebrikler... Bu arada nemrut'uda umarım ihmal etmiyorsundur, en gözde yerlerimdendir...
akın teşekkürler nemrutan çok iyi balık alınıyor.bizim bulunduğumuz yere göre gerçekten farklı ama uzak kalıyo bana.işten dolayı burda bile zor zaman yaratıyorum.fakat burda da ufak tefek sırlarımız var herkeze rastgele
murat abi ilk başta aramıza hoşgeldin yakaladığın balıklar harika ellerine sağlık herdaim aynı güzellikte av yapman dileği ile teknneni de hayırlı günler de kullanman dilei ile abicim rastgelsin