3. kamışım için tavsiyeler bekliyorum (boğaz kullanımı

Konu, 'Kamışlar' kısmında vpn tarafından paylaşıldı.

1. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Cedros çok başarılı tercih olur bencede.....

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

3. barbunya

barbunya Faruk

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 10 kilos surf
    Favori Makine:
    okuma epixpro epb
    En İyi Avı:
    Palamut 39cm
    bana da 200gr kadar rahat atan hafif yormayacak abanınca kırılmayacak boğazda kullanılacak akıntıda balığı hissedecek orta sertlikte bir kamış lazım;
    cedros hafifliği atar oranı iyi "Cedros surf kamışlar bütün avlanma anlarınızda yorulmadan atıp çekebileceğiniz hafiflikte ve incelikte dizayn edildi.Ürün en ideal performansını 75-125 arası kurşunlarla veriyor." ideal performansı 150-180gr'da veren bir kamış varmıdır acep.

4. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sanırım yakında gelecektir.Ben 4,20 nin sana daha uygun olduğunu düşünüyorum

Sevgiler

5. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Merhaba Vedat Abi,

peki siz parçalıyımı yoksa teleskopik tek parça surf kamışımı önerirsiniz. benim gönlüm 3 parçadan yana ama üstadlarıda es geçmek olmaz

6. furunotr

furunotr Haluk

Mesela Antares CX200 olanın iyi performansı 180 gr. Ancak oldukça pahalı sayılabilecek bir ürün; tabi bu düzeyde pekçok kamış bulunmakta o kriterleri karşılayabilecek...

7. furunotr

furunotr Haluk

4,20 demiş; o da teleskobik olan oluyor; o boyun parçalısı yok bildiğim kadarıyla...

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sana bir ipucu vereyim. Daha iyi hisseden kamış, daha uzak atar.

Hissetme olayı, ucun ve kamışın kalanının sert, esnemez olduğu demektir. Bu da, atış yaparken esneyip kurşuna yüklemen gereken kuvveti emmeyecek demektir. O nedenle daha hassas kamışla, aynı güçte daha uzağa atılabilir.

Gerçi bu, kamışın iyice doyurulduğu tip atışlarda anlam ifade eder. Basit atışlar yapıp 100m'ye ulaşınca çok attım denecek tür atışlarda pek bir şey anlaşılmaz.

9. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    çok kişi bu kamış hakkında olumlu yorum yaptı. çoğu kimse rapala atmak içi,n birebir diyor. çok uzak atış yaptığını birçok kişi onayladı. bende bu kamışı almaya karar verdim

10. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    vedat abicim sevgiler selamlar...öncelikle idolüm sensin diyip sorumu soruyorum....iki makinem iki kamısım var ama bir tane daha kamıs almak istiyorum kamıslarım lineefe ve extreme...daha önce parcalı kullanmadım hiç.. Atıslarımda kuvvetli ve sert...cedros 4.50 düşünüyorum ama larım var dedigim gibi atısım sert ortalama 140,ile 160 metre arası,,,bu okuma cedros 4,50 sence nasıl

11. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    Yani extremden memnunum atış konusunda...ama yoruyor bazen demek istedigim extrem beni tasıyor ama bunda amalarım var