3 metre botla ilk deneyim

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında onur1872 tarafından paylaşıldı.

1. onur1872

onur1872

bir sorum daha olacak.3 metrelik bot 9.9 ve 15 hp gibi motorları kaldırabilirmi?

2. onur1872

onur1872

en yakın adb sınavı ne zaman bilen varsa yazabilirmi?bu aralar sınav varmı?ne zaman adb alabiliriz.

3. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

http://www.adf.org.tr/

4. onur1872

onur1872

peki son sorum 3 metre bota 3-4 kişi binersek 20 hp motor takarsak sorun olurmu?3 kişinin ağırlığı benzin deposuydu motor ağırlığıydı sorun yaratmaz diye düşündüm.sizin görüşleriniz nelerdir?

bilindiği üzere benim botun standartları 9.9 hp.fakat tek kişi için düşünülen motor sanırım.ben 3 yada 4 kişiyle 20 hp kullanabilirmiyim.benim bot boyutlardaki botlara 15 hp takabiliyor ve 1-2 kişi rahatlıkla binebiliyorlar.

sorunun teorik bilgisini alabilirsem hemen ucuz yollu bir motor satın alıp deneme yapacağım.6 hp yi de satmayı düşünmüyorum onu da 1-2 kişi çıktığımızda kullanacağım.

5. onur1872

onur1872

cevaplar için teşekkürler:)ne diyelim iyisimi ben kendime bir 20 hp alayım denedikten sonra da yazarım.hakan ağabey özel mesajlar için ayrıca tekrar teşekkürler.

6. ERC MARİNE

ERC MARİNE Erkan ÇİTOĞLU

Favori Kamış:
    olta
    bot ile motor

2.90 VE 3.20 BOY katlanır tabanlarda tavsiye edilen motor maksimum 15bg.güce kadar olanlardır.20bg. gücünde bir motor,3.60 ve üzerleri için uygundur.

7. onur1872

onur1872

erkan bey teşekkürler.dediğim gibi 3 metre bot tek kişi 15 hp kaldırabiliyorsa 20 hp 3 kişi kaldırır ama güvenli olmaz diye düşünüyorum.

fazla gaz da vermeyeceğiz sanırım.biraz hızlansın,bizi uzak yerlere yeterli hızla götürebilsin.cevap için teşekkürler

8. omertunclar

omertunclar OMER

SLM ARKADASLAR benım bır adet 2,70 boyun botum var yalnız tahtalarını kaybettım ve de pompasını tahtalarını nerde yaptırabılırım istanbulda bana yardımcı olursanız sevınırım

9. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Onur abicim hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.

10. fish founder

fish founder Özgür

ömer bey merhaba,
    aramıza hoş geldiniz,

tanışalım bölümüne konu açarak kendinizi tanıtmanız dolayısı ile daha sonra yapacağınız paylaşımlar adına sizi tanımamıza vesile olacaktır,