Avlakta Kalınan Süre: 24 saat Kullanılan Yem: Sazan için Mısır, sudak için gümüş Selam Arkadaşlar. 24 saatlik zaman içerisinde iki arkadaş 40 kadar sazan 4 sudak yakaladık. Sazanlardan üçü limiti geçtiği için alıkonularak diğerleri salınmıştır. Sudaklar her ne kadar limiti geçmiş olsalarda üçü yaşayacak durumda olduğu için salınmış diğer bir sudak alıkonulmuştur. Maalesef istediğim trofeleri yine tutamadım. Hepinize rasgele...
Mustafa kardeşim acaba diyorum sudaklar için kullandığın yemleri büyütsen nasıl olur? Hani büyük balık büyük yeme düşer hesabı.. Ancak hemen de aklıma yem büyüse bile genç sudakların rahat bırakmayacağı geliyor. Ne dersin, şöyle gümüş yerine istavrit falan deneyip sonucu bizimle paylaşsan?
çok yakın trofe hemde çok, az kaldı biraz daha sabır Mustafa, bu güzel paylaşım ve geri salınan ufaklıklar içinde koskocaman teşekkürler,
Teşekkürler Ramazan. Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler Emrah. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Nevzat abi. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Gökhan. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Ferdi. Daha irileri sana olsun. Teşekkürler Rıfat kardeş. Daha güzelleri sana olsun. Gözlemlediğim kadarıyla sudak için büyük, küçük yem farketmiyor. Çok defalar iri gümüşler attım. Attığım gibi saatlerce durdu. Bazı zamanlar gümüş büyüklüğünde sudaklar geldi. Demek istediğim odur ki sudak tutmak için canlı gümüşte küçüğü ve orta boyu daha verimli bence. Gittiğim bu avlak garip bir avlak doğrusu. Geçen yıl bir tane sazan alamadığım gibi, sazan tutanı da görmedim. Bu yıl her nedense sazan bol çıkıyor ama sudak azaldı. Teşekkürler Enis. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Hakan. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Özgür abi. Trofenn yakın olduğunu bende hissediyorum. Korkarım sabır ede ede sezonu bitireceğiz. Teşekkürler Ahmet. Daha güzelleri sana olsun.
Tebrik ederim. Bu tempoda avlanmaya devam edersen zamanla istediğin büyüklükte trofeler yakalayacağına inanıyorum.
Mustafa Abi güzel balıklar umarım istedğin trofeyi yakalarsın ve limit konusunda göstermiş oldğun hassasiyete teşekkür ederim
Teşekkürler Yakup abi. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Gürbüz abi. Daha güzelleri sana olsun. Teşekkürler Emre. Daha güzelleri sana olsun.