Bu haftasonu yine düştük turna peşine.Saat 5 - 9.30 arası 3 adet turna yakalayabildik.3'ü de suya geri iade edilmiştir.Balıklardan videodaki 50 numara oldukça büyük pelikan ferium kaşıkla yakalandı.Digerleri beyaz mistertwister la yakalandı.İstenilen trofeler yoktu.Sanırım artık sazanı zorlama zamanı geldi.Hepinize saygı ve selamlar.Güzel avlarda buluşmak üzere. http://www.youtube.com/watch?v=fdulgO7rGZw
Bulut kardeşim , bak yukarda , “ Balıklarla Dolu Bakir Göllerin Adreslerini Veriyorum “ yazıyor onu bir tıklasana..
Selam Burak 4 sene önce ilk turnamı tutayım da ne olursa olsun dediğini hatırlıyorum ve ilk turnanı tutup daha sonraki haftalarda tuttuğun turnaları limit üstü olanları bile saldığını iyi hatırlıyorum mücadele zevkini tattıran o canlıya bir zarar vermeden tekrar suya iade etmek ne kadar asil bir davranış,sana da çok yakışmış kardeşim Aytekinle mi gittin acaba!beraber o balık tuttuğumuz yeri yokluyormusun hiç?eğer gittiysen orada durum nasıl acaba özelden yazarsan sevinirim.Bu ayın sonunda 4-5 günlüğüne İstanbula gelmeyi düşünüyorum belli mi olur belki bende yakalarım bir turnacık onu da seve seve salarım ait olduğu yere
Güzel sözlerine çok teşekkür ederim Ertan abim.. Aytekin abiyle gitmedim .Aytekin abi benim elektirikli botum var ben bidaha kıyıdan balık tutmam diyor.. Abi balık durumu; gittiğim zaman boş dönmüyorum.Ama sadece turna alınabiliyor.Keyfine sazana, yayına atıyım desen suyun dibindeki ilişkenler izin vermiyor.İstersen bende eşlik ederim sana abi
İstersen ne demek Burak çok isterim tabi ki gelmeden önce özelden haberleşelim zaten hedef avım turna o avı çok özledim tut bırak-tut bırak keyfe bak be ama sabah erken gün doğarken en geç öğle saatine kadar sağlıcakla kal dostum
İnşallah abi.. Bu sefer gölün başında klubenın otorafta kala kladık yürümedik ileriye.Ufak tefek bişeyler aldık döndük 10 da falan kısa kestik.Seni aradı gözler yine