Teşekkür ederim Mustafa işte kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum.Avıma olan saygımı her zaman korumaya çalışıyorum. Dediğin gibi önemli olan aslen şu aşağıdaki mısralarda yazılan; Misinam suya değdiğinde , benim parmaklarımın ucundan, Suya stresin aktığını ,denizin enginliğinde kaybolduğunu hissediyorum. Huzur doluyor hücrelerime kendimi buluyorum. Bu yüzden tahmin ediyorum, Amatör ruha inanan, huzur bulmaya giden balıkçılar, Bütün zorluklara göğüs geriyorlar avlak yolunda, O muhteşem duyguyu yaşamak, düşüncelerinden arınmak, Ve asıl önemlisi özlerini bulmak adına, yeniden doğmak adına, Yeni doğmuş bebeğin masumluğuna erişmek adına.
Teşekür ederim Serdarım kardeşim ikizler babası , inşallah bir dahaki sefer Allah rızkımızı verir bizimde elbet
Her zamanki gibi mukemmel ruhun yeter paylasimalrinda ki tadi yakalamaya. Tesekkurler Askin. Dahasina rastgele.Dostlara selamlar.
Buralardayim Askin. Konular bile aciyorum. Ancak cok yogun oldugumdan arada goz gezdirmeme ragmen pek yazamadim. Kusura bakmayin.Kismet buguneymis. Saglicakla kal.
ANAAA Aşkın balığa çıkmış Ama ne balık yakalıyabilmiş , nede salabilmişsin be kardeşim Kardeşim tebrik ederim seni, takılıyorum Allah içine sindirsin en azından keyifli ve denizde bir gün geçirmişsin.Allah içine sindirsin .İnşallah bir dahaki sefere
Sağol Müjdat abi malesef balığı tutamadım çünkü elimdeki 3.40 lık oltayla tekne içinde hareket etmek çok zordu. Hüseyin abi yardım etti sağolsun İyi niyetlerin için çok teşekkür ederim artık çok göremiyorum seni , arıyorum forumlarda Umarım iyisindir hayırlı işler olsun.
Kaptan olmasa biz nasıl balığa çıkacaz tekneyle zaten teşekkürler kaptan ve hatta ...kaptan beni balığa götür...