4 arkadaş ve 13 yaşındaki yeğenimle 29 ağustos akşamı kapulukaya barajı sülübük mevkiin de güzel ağaçlık bir koy bulup yerleştik.yemek ye ,muhabbet et ,derken saat 1-2 civarı uyku pozisyonu alıp ,sabahı zor ettik.(sinek ve soğukla mücadele)sabah gün ağarmadan,ben ,bülent arkadaşım ve yeğenle birlikte suya açıldık.göl çarşaf gibi ,hava açıktı,bülentin üçüncü,yeğenimin se ilk ciddi turna avıydı.(şu an o da üyemiz -farslan1907)tabiki kürek çekme ve kepçeleme işleri her zamanki gibi bana abone,ilk balığı saat 06:30 civar ferhat yakaladı,ardından bülent,iki tane daha ferhat,ferhatın yakaladığı üçüncü balık 55 cm ,ben de kürek ve kepçeleme işinden fırsat buldukça olta atıyorum.(bahane hazır:rolleyes: )derken ben yani kürek mahkumu arkadaşınız 57cm lik kuzuyu çektim bu o gün tuttuğum tek balık olarak kayıtlara geçti.tabi biz bülentle matrak geçiyoruz(40-45 cm likler bizi kesmez hesabı:D )ve bülent in cevabı gecikmedi 61 cm lik yavruyu uzun çabalar sonucu çekti kepçeye attı.:eek: saat 11;00 civarı rüzgar başladı balık kesildi,karaya çıkıp yemek yeyip biraz dinlendik ten sonra .tekrar sudaydık ama 2 saat olta attık,tık... yok, balıkları at-çek yöntemiyle ,siyah-beyaz kırmızı simli sasi ile yakaladık. keyifli ve bereketli bir av oldu,yeter deyip,16.00 da dönüş için yola çıktık. NOT:makinemiz digital olmadığı için fotoğraflar bilahare yeni üyemiz ferhat tarafından eklenecek. herkeze rastgele.....