4 arkadaş ve 13 yaşındaki yeğenimle 29 ağustos akşamı kapulukaya barajı sülübük mevkiin de güzel ağaçlık bir koy bulup yerleştik.yemek ye ,muhabbet et ,derken saat 1-2 civarı uyku pozisyonu alıp ,sabahı zor ettik.(sinek ve soğukla mücadele)sabah gün ağarmadan,ben ,bülent arkadaşım ve yeğenle birlikte suya açıldık.göl çarşaf gibi ,hava açıktı,bülentin üçüncü,yeğenimin se ilk ciddi turna avıydı.(şu an o da üyemiz -farslan1907)tabiki kürek çekme ve kepçeleme işleri her zamanki gibi bana abone,ilk balığı saat 06:30 civar ferhat yakaladı,ardından bülent,iki tane daha ferhat,ferhatın yakaladığı üçüncü balık 55 cm ,ben de kürek ve kepçeleme işinden fırsat buldukça olta atıyorum.(bahane hazır )derken ben yani kürek mahkumu arkadaşınız 57cm lik kuzuyu çektim bu o gün tuttuğum tek balık olarak kayıtlara geçti.tabi biz bülentle matrak geçiyoruz(40-45 cm likler bizi kesmez hesabı )ve bülent in cevabı gecikmedi 61 cm lik yavruyu uzun çabalar sonucu çekti kepçeye attı. saat 11;00 civarı rüzgar başladı balık kesildi,karaya çıkıp yemek yeyip biraz dinlendik ten sonra .tekrar sudaydık ama 2 saat olta attık,tık... yok, balıkları at-çek yöntemiyle ,siyah-beyaz kırmızı simli sasi ile yakaladık. keyifli ve bereketli bir av oldu,yeter deyip,16.00 da dönüş için yola çıktık. NOT:makinemiz digital olmadığı için fotoğraflar bilahare yeni üyemiz ferhat tarafından eklenecek. herkeze rastgele.....
Fatih abi çok güzel bir gün geçirmişsiniz rekabet içinde bir av olmuş Resimleri en kısa zamanda bekliyoruz TEBRİKLER