Sevgili arkadaşlar bu günkü konumuzda fazla bir şey yok zaman darlığı sebebi ile gönlümüzce avlanamadık ama ben yinede sizlerle paylaşmak istedim.Çarşamba akşama kadar çalıştığımız için ancak sabah gidebildik ve saat 06 da avlak bölgesinde Veysel kardeşim ile buluştuk. önce av bölgesi [/URL][/IMG] Daha sonra oltalarımızı attık [/URL][/IMG] Sonra kahvaltı ettik [/URL][/IMG] Sonra Fehmi makaralı ile bir İsrail yakaladı. [/URL][/IMG] daha sonra Veysel iki adet israil daha yakaladı [/URL][/IMG] Fehmi her zaman olduğu gibi buradada küçük balıkları saldı. [/URL][/IMG] Bu hafta gittiğimiz yer yıllardan beri balıkçılar tarafından unutulmuş artık balık yapmaz olmuş bir yerdi fakat gittiğimizde karşı kıyıdaki balıkçı dostlar gece iki adet biri 2,5 kg diğeri 2 kg lık sazan aldıklarını söylediler hapislerine baktığımızda aslında balıkların dahada büyük olduğunu gördük sonuçta bizim avlanma saatimiz öğlen sıcağına denk geldiği için hepsi hepsi 3 adet iri israil le geri döndük herkeze rastgele.
Güzel bir av olmuş Mustafa, tebrikler... Rast gelsin... Bu arada unutmadan, Fehmi'ye teşekkür ederiz bu kadar duyarlı olduğu için. Çok iyi bir balıkçı olacak...
Gene mukemmel isler yapmissiniz degerli dostlarim. Insaallah ozlediginiz kiloluk sazanlarinizda yakinizda sepetinize girer. Fehminin ve guzeller sultani kizimin gozlerinden opun. Sevgiyle,Allah(CC) 'a emanet olun.
Mustafa ağabeyim tebrikler ama alacağın olsun haber bile vermedin.Sende haklısın gerçi bir türlü nasip olmadı beraber gitmek.
Tebrikler Mustafa abi çok güzel bir muhabbet ve av olmuş. Fehmi kardeşimizi de bir kez daha tebrik ediyor ve kutluyorum
Tebrikler, büyükten küçüğe katılımcıların olduğu bir balık avı olmuş.. Oltaların suya yansıması da, orayı olta cennetine çevirmiş..
balıklar güzel mustafa abi ,israil ( bulgar ) sazanı olması kötü ,her yeri sardılar türkiyede ,paylaşım için teşekkürler
rapor için teşekkürler mustafa abi fehmi kardeşimle güzel bir gün geçirdik. israiller gerçektende semirmiş alışılmışın dışında irilikleri vardı ve oltayla cekmek cok zevkliydi. bu hayvanların üreme konusunda ne kadar manyak olduğunun ispatı bu mevsimde içleri havyar doluydu.
Orta Asya Bozkırlarından Ti-en-şan dağlarına kadar uzanan platonun Türk hükümdarı Yamtar'ın oğlu KaraKurt... Vay be helal olsun demek Yamtarın oğlu karakurt sun sen.Ben teşekkür ederim(bu arada çok Tarkan filmi izliyorsun heralde)
İnanırmısın kardeşim binlerce belkide milyonlarca yıldır aynı mecrasından akan Sakarya nehrinde geçenlerde gittiğimiz bir avda bir dünya israil sazanı yakaladık bu hayvan orayıda sarmış aslında görüntüsü kötü değil ve yakalanması kolay ama gel gelelim diğer balıkları yok etmesi ve fazla büyümemesi eksi puan zannedersem yasak sezonu yok istediğin zaman istediğin ebat ve gramajda yakalamak serbest diye biliyorum gerçi sirkülerde adı geçmiyor Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı belkide bu hayvanı balıktan saymıyordur ne dersin.