30 Mart 2008 İzmir Tekne Organizasyonu ERTELENMİŞTİR!!!

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında derya__kuzusu tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    yayın balığı 12 kilo civarı
    baba merhaba ; bir yazılım programı olmasada ütüyopya olabilir demiştim her zaman olmasını istediğimiz bir ütüyopya ama şükürler olsun ki gerceksin baba eyvallah :)

2. turkport

turkport ali İZMİRLİ...

Favori Kamış:
    olta,,zıpkın
    En İyi Avı:
    yayın balığı 12 kilo civarı
    baba sözümüz latife samimiyet ..tek kelimeyle varlığın yeter...

3. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    baba hazırlıkları yaptık tavukcu fırıncı mangal kömürü satan arkadaşlar benden daha çok orgasnizasyon icin sabırsızlanıyorlar:D adamlara orgu erteledik dedim yinede arıyıp tarih istiyorlar.:D :D

4. sedatk

sedatk Sedat

selam arkadaşlar.sanırım bir çok kişi 30 mart ta ki balık organizasyonu benimsemişti.avcılık bu denli tutkuymuş demekki.özellikle balık avı.yaklaşık 3 aydır izmir civarını kıyı kıyı gezdim olta salladım fakat nafile.öyle bir tutku haline geldiki bende balık avlamak.doğa ile bütünleşmek stres atmak hatta yakın arkadaşlarınla sabahlamak çok güzel bunu birde balık yakalıyabilipte süsliyebilseydik çok daha güzel olacaktı.nasip te yokmuş.ama devam.sürekli arayış içersindeyim.havalar bozuk yağmurlu ama olsun izmirin şiddetle yağmura ihtiyacı var.sanırım nisan ayı bitmeden de rahat rahat avlak sahalarına gidemiyeceğiz.bu arada gezdiğim yerlerde çok güzel bir koy a denk geldim.ortamı çok beğendim. burası seferihisara gelmeden AZMAK olarak adlandırılan bir koy.sessiz sakin bir yer muthiş de kumsalı varmış.gezip keşfedilmesi gereken bir yer olarak düşünüyorum.bu tip yerleri siz ler de paylaşırsanız,çok memnun olacağım.

5. simendifer

simendifer Sennur

Sanırım siz daha önce Mesut ağabeyin topan kefal yakaladığı Azmak'tan bahsediyorsunuz. Orada çok güzel kefal avlıyorlardı ama tabi ben yerini falan bilmiyorum. :) Ama fotoğrafları vardı.

6. sedatk

sedatk Sedat

azmak ta balık tutmadım bizimkisi keşif amaçlı gezi idi.azmak koyu gerek sayfiye alanı kumsalı gerek te balık için uygun gördüğüm bir yer.koyun son kısmı uc kısmı kayalıklardan oluşuyor.fakat pek fazla tehlikeli bir oluşum yok.hatta kamp ve çadır kurmak için de ideal bir yer.bana denildiğine göre kıyıdan çupra, karagöz alınmış.

7. avantgarde

avantgarde onur

Azmak mı? Kıyı mı? Balık mı?? nerde nasıl ne zaman :D:D arkadaşlar gerçekten özledik balığı. bu azmak denen yer güzelbahçe tarafından seferihisara giderken mi? yol ayrımı falan varmıdır ben seyrek geçerim o yoldan ama yinede farketmem gerekirdi.

8. MESUT_GULAN

MESUT_GULAN mesut

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çuvalla MAVRAKİ

öncelikle iyi akşamlarrrrrrrr:)

organizasyonun ertelenmesine bende üzüldüm ama elden ne gelir dogayla başaçıkmak kolay degil...

arkadaşlarım AZMAK tan bahsetmişler doga olarak çok güzel fakat balık olarak son zamanlarda çok verimsiz neden lerine gelince bu bölgeyi bagzı usulsüz av yapan kişiler keşfetmişler şimdi yazacaklarıma şok olucaksınız ...

serpmeciler:mad:
    agcılar:mad:
    zehir dökerek avlanmalar:mad:
    dinamitciler...:mad:

evet arkadaşlar bunları o yörenin halkına soruyoruz ne olduda buradaki balıklar birden yok oldu diye onlarda bir bir bunları söylüyorlar geceleri gelip bu şekilde avlanıyorlarmış biz en son gittigimizde 2 hafta oluyor agları kendi ellerimizle topladık birde nasıl bir zehir ise bidonunu bulduk çıkardık ardından da jandarmaya ihbarda bulunduk ..

anlıyacagınız azmakta sagdece piknik yapıla bilir..

bu ve bunun gibi avlananlarla biz zat karşılaşmak isterdim:mad:

9. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Ciddi anlamda üzüldüm şimdi. O doğa harikası yerin bu şekilde bilinçsizce katledilmesi içler acısı. oraya gittiğimizde Ufuk KULA ile balık yakalayamasakta balıkların suda oynaşıp oltaya vurmadığını görmüştük, çok keyif almıştık orada olmaktan. Ve ciddi anlamda çok balık vardı. Yazık olmuş çok yazık....

10. MESUT_GULAN

MESUT_GULAN mesut

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    çuvalla MAVRAKİ
    merhaba serdar iyi geceler

maglesef böyle elden bişey gelmiyor çok kızıyoruz ama bir türlü denk gelemedik kimlerdir bilmiyoruz agları alırlar diye çok bekledik ama gelen giden olmadı

11. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

herkese selamlar bende azmak koyunu yeni keşfedenlerdenim. kıyıdan kumluk yerden denedim ama yemleri bile yemediler. kayalıkların oradan attım. gene nafile olta takılıyor. pek vuranda çıkmadı. Yalnız geçen hafta tekne ile çıktığımızda kayalıkların 30 metre dışında olta attık öyle bişey varki 3 arkadaşımızın oltasınıda kopardı. ahtopot olduğunu sanmıyorum. iki üç karagöz,yazılı hani aldık.Birde laos aldık. en azından oltamıza balıklar vuruyordu. diğer yerlerde onu bile görmedik. yalnız sığacığın karşı kıyılarının hepsi birbirinden güzel koylarla çevrili.

12. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Nadir abi misinayı koparan şey kafa atıyormuydu, saat kaç civarıydı avlanırken.derinlik ne kadardı, yakalandığı anda mı misinayı kopardı, yoksa kestimi misinayı ? Kullandığınız yem neydi abi ?

13. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    cümleten hayır akşamlar güzel İZMİRİN güzel insanları.

14. fishbone

fishbone yücel

Favori Kamış:
    Kamış olta,bi kaç kasnak,
    En İyi Avı:
    Ildırı'da Turna 50 cm. yaklaşık.
    herkese günaydın......bizim organizasyon noldu diye soracaktım nacizane. bi ses soluk yok konuyla ilgili.bilgi verilirse sevinirim.ilginize şimdiden teşekkürler.

15. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    günaydın Yücel abi bende seningibi merla berkliyorum herhalde yakında bir açıklama gelir sitemizin sakinlerinden.

16. nadirsakoglu

nadirsakoglu nadir

üç günder beri dışarıdaydım. yazını yeni okudum. biz yem olarak sülünez kullandık. vuran şey yemi asılıyor biz az bir hamle yaptıktan sonra misina elimize geliyor. tekneci arkadaş laos'un büyükleri olabilir dedi. ama orada duyuşuma göre müren de çok var. derinlik 7 metre civarı idi. akşam üzeri
    saat 4 - 5 civarı idi.

17. murat27184

murat27184 murat

Arkaddaşlar 27 Nisanda Kaç Kişi Oldu Siğacikta

18. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.