Merhabalar, Bugün sabah saatlerinde zeytinburnu balıkçı barınağından Kaptan Necmi abi ile açıldık. Yenikapı açıklarında çapari ile 5-6 kg. civarında balık aldık. Bunun 2 kg. gerçekten iri istavritlerdi, az da olsa çinekop vardı geri kalanı ise normal boyutlarda istavrit idi. Hava gerçekten çok soğuktu bazen dayanılmaz bir hal alıyordu ama herşeye rağmen , Necmi abininde yardımlarıyle elimiz boş dönmedik. Denizde akıntı olması sebebiyle sadece 2 kişi olta atabildi, tekne akıntıya karşı çalışır vaziyette av yaptık. Kullandığımız kurşun ise 200 gr civarındaydı. Herkese rastgele
Kutay sen iyi alıştın vallahi 5 kilo balık? Daha ne istiyosun? Ama muhtemelen şimdi senin ellerin tutmuyodur çünkü çok soğuk yaptı bugün.
işte has oltacılar böyle havada belli olur kar,kış,soguk demeden gider avını alır gelir tebrikler afiyetle
Anca ısınıyor uzuvlarım, ellerim bir ara tutmuyordu. Biz 3 kişiydik dönüşümlü tuttuk, Kaptan Necmi abi ise hiç durmadan tuttu. Doğaüstü bir olaydı valla, hiç üşümedi hiç de bırakmadı oltayı bize yardım etmek haricinde. Helal olsun dedik.
kutay elerine sağlık tuttuğunuz balıklar soğuğu yediğinize değmiş tebrikler en kötü avınız böyle olsun
Vay kutay kaşla göz arası balık yapmışsınız. helal valla. zor şartlarda güzel av olmuş. Necmi kaptan döktürmüş demekki.motorüstü yapmışsınız yani,demekki sen teknenin kıç kısmında avlanmışsın.yani benim yıllardır takıldıgım yerde.kıskandım, haberin olsun
Eee dedim Birol abi size birlikte gidelim diye , bir dahaki sefere birlikte gideriz. Havalar da biraz ısınınca. Ama bir ara içeriye geçip o ufak yerde bir kestirmişiz ki, ben bu kadar keyifli bir yarım saatlik kestirme hatırlamıyorum. İçerde de tüp sobası açık , sıcacık, dışarısıysa buz. Üşüyen içeri geçiyor. Isınan çıkıyor balığa balığa devam. Çok keyif aldık
Bugün size katılamadım... Kutay kardeşim beni bu gün tekne organizasyonuna çağırmış olması beni çok mutlu etti . Ancak özel bir nedenden dolayı onlara katılamadım, Kutay Kusuruma bakma... Msn 'den yazıştık kutay'la Güzel ,Eğlenceli ,soğuk ve bereketli bir gün olmuş.. Kardeşim Afiyet Olsun.... Bu arada dikkat et hasta olma.....
Arada sırada yağlamayı unutmayın!! Tebrikler Kutay balıklar için değil bu soğukta balığa çıktığınız için...
Yanımızda fotoğraf makinası yoktu, ama arkadaş cep telefonu ile çekti, fotoğrafları alabilirsem sizlerle paylaşacağım.
Kutay tebrikler Biz sıcacık evlerimizde oturup tembellik yaparken, sizler emeğinizin karşılığını almışsınız Afiyet olsun ,ellerinize sağlık
Kutay Bende çok isterim beraber çıkmayı ama çalışıyorum haftaiçi. Keşke bugün çıksaydınız,hava mis gibi.... Foto bekliyoruz haberin olsun...... Haftasonuda kar geliyormuş,patlatırdık bu haftasonu tekne avını ama donarız kesin....