Arkadaşlar dün akşam senenin ilk çinekop unu aldım!! saat 22:00 gibi geldi ama hazırlıksız gitmiştim.Sanırım bu sene balık acayip çok olacak en son 2000 de bu aydan başlamıştı balık.Taze yaprak yem yaptım ve oltayı ilk attığımdan 30 dk sonra aldım balığı maalesef başka yemim yoktu!!! Orada bulunanlar ve kıyı şeridini dolaşanlardan aldığım bilgiye göre istavrit çaparisine yaprak atlıyormuş!!! Bu formu okuyup bu sahil kesiminde olanlar varsa lütfen yaprakları tutmayalım zira dün akşam aldığım çok güzeldi!!! O saatte kameram yoktu ve telefon ile çektiklerim iyi çıkmadı onun için görüntü koyamıyorum bakalım inşaallah sezon bereketli geçecek... Saygılar...
Saygılar... __________________ Barracuda çelik sargı 350 cm kamış + Banax ST 7000 Makine +420 cm carbon kamış+ alba 12 bilye makine+ 2 adet japon ucuz kamış Burçin / 03.01.79 / istanbul. Görmediğim ava av demem.... ====================================================================- Bende
yada iyisinden bi cam alıcam!!! ama balığı görünce şok oldum hocam yaaa hiç beklemiyordum valla!! Bide çekerken su üstü yaptı allah dedim gelişe bak bee!!!
İyi, az da olsa bu taraflarda bir hareketlilik başladı demek Duyarlılığınız için de bir " saygılar " benden Çinekopunuz henüz olmadı ise afiyet olsun i
ilgilenen herkese teşekkür ederim!! Bu arada takılan arkadaşlar için akşam boğazda tuttuğum kıraçalar ile birlikte foto çekip koyucam buzlu muzlu idare edeceksiniz artık!!
İlk çinekop hayırlı olsun Ben oraya çok yakın olan maltepeden mezgit,gümüş,arada istavrit alıyorum... (Maltepe de kaya balığı kalmadığı için söylemiyorum çünkü hepsini kuruttum ) çinekop falan takıldığı yok