Düzenek aynı.Sazanlar için sazan yayı,sudaklar için canlı yem.Büyü de gel diye saldığım sazan.Sudakların en küçüğü 24cm. sazanların en küçüğü 33cm.oltalar boş kalmasın.
Teşekkürler Yücel kardeş.Daha irileri livarına dolsun. Burak kardeş Karamanda var mı yok mu bilmiyorum. Can kardeş ben kendi adıma konuşayım;sirkülere yakın balıkları suya bıraktığım oldu.Bazen çekerken balık yaralanıyor suya bırakıyorsun ters dönüyor.Mecbur kalıyorsun almaya.Oltalar boş kalmasın.
Teşekkürler Sevil hanım.Daha irileri livarınıza dolsun. Teşekkürler Birkan kardeş.Daha irileri livarınıza dolsun.
durdurdun bombayi patlattin nevzat beyönce palavra ile isindirma yaptin bizi sonra gercekleri geldi..cok guzel baliklar afiyet olsun size...paylasim icin tesekkurler...
Nevzat abim benim tebrikler ,haftaya haberleşelim bir tur beraber yapalım yav.Bende geçen hafta 3-4 gece kaldım orda ,rekorumu kırdım nevzat abi bu sefer tuttuğum 52 cm 1,5 kg civarında Sudak resmi çektim ama buraya ekleyemedim daha.Görüşünceye kadar kendine iyi bak.Herkese rastgele...
Teşekkürler Mustafa kardeş.Daha irileri livarına dolsun.Palavra olayını biraz açarmısın. Teşekkürler Fatih kardeş daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler Aşkın kardeş.Daha irileri livarına dolsun. Teşekkürler Levent kardeş.Ben de seni tebrik ederim.İnşallah haberleşelim gideriz.Daha irileri livarına dolsun.
nevzat abi kusura bakma palavra olayinda yanlis kisiye yazmisimseni ni diger arkadasla karistirmisim...natzaku -nevzat42 aklimda nevzet kalmis galibaasagida saygilarimla http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=13426&page=2