Öneriniz için teşekkür ederim aynı performansı safterin bu teknesinde elde edemez miyim ? http://www.safter.com.tr/index.php?sayfa=urunler&sub=detay&id=22
dostum ben daha yeni aldım 4,50 yerliyurt ve 15 bg 2 zamanlı parsun gayet mükemmel özellikle yerliyurtun kendine özgü bir kesimi var ve şahane gidiyor ve de çok sağlam ben sana yerliyurt öneririm
Öneriniz teşekkür ederim. önümde şuanda safter harici bir kaç seçenek daha oluştu. yerliyurt ve isatek.
ben safterin teknesinide komşuda olduğu için kullanma şansım oldu yerliyurtuda birkaç farklı markayı test etme şansım oldu ve yerliyurt aralarında en kullanışlı kesime sahipti tercihim o oldu bence rasında fiyat farkı yok ben fuarda iki firmaylada konuştum
Ben de Yerliyurt'tan 2.el bir tekne almıştım. İlk sahibi Yerliyurttan yeni bir tekne aldığı için ilk aldığını iade etmiş. Ve hiç kar etmeden bana verdi. Model yenileme aşamasında da faydaları oluyor kanısına vardım. Ayrıca çok dürüst ve esnaflığı çok iyi bilen bir sahibi var. Ben tekne alırken, internetten ikinci el tekneleri açıp bana diğer markalardan tavsiyelerde bulunacak kadar. Amacım reklam yapmak değil ama oluşan dostluğumuzdan ve satıştan sonra hiç para kazanmamasına rağmen sürekli telefon açıp yardım isteyebildiğim için bunları yazmak zorunda hissettim. 4.35 Yerliyurt, 15 beygir mercury 4 zamanlı uzun şaft kullanıyorum, çok oturaklı, güvenli bir tekne, çok memnunum.
hakiahakia teşekkürler, dürüst esnaf bulmak Mersinde çok zor, özellikle de bu sektörde. sizin oralardan sıfır bir tane almayı düşünüyoruz, Yerliyurt olsun.
4,50 tekne 25 hp motor var bndede dün suya indi gercekten cok hızlı motor tavsiye ederim ama bir okadarda ağir bilgine
1 beygir ile keyif! Selam, Ben 4 metre yetmiş santimlik kayığıma 1 beygirlik elektrik motoru taktım... Rüzgara karşı ters gidiyorum... acayip eğlenceli!
4,50 tekneye 15hp tatmin edici olur diye düşünüyorum, fakat; dikkat ettinizmi bilmiyorum ama safter marine katalogunda 4,50 tekne için "maksimum motor kapasitesi 15 hp" olarak belirtmiş. bu değerin çok üzerine çıkmakta pek sağlıklı olmayacaktır. http://www.safter.com.tr/?sayfa=urunler&sub=detay&id=22