4 Eylül Barajı Sazan Avı SİVAS

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında murtiii_1984 tarafından paylaşıldı.

1. murtiii_1984

murtiii_1984 Murat

Favori Kamış:
    TobbY
    Favori Makine:
    Delta60 Silver Star
    Sivas 4 Eylül Barajında avlanıyorum ama hiç tutamıyorum.balık vurmuyor bile :(( orada daha önce avlanan arkadaşlar varsa hangi malzemelerle avlandıklarını paylaşabilirlermi.
    Koca sazanlar ömümden geçiyor ama yeme bakmıyor bile. yem olarak solucan,mısır hamur kullandım hiç biri fayda etmedi.Bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.

2. sazankara

sazankara ali

Favori Kamış:
    hangisi tutarsa o:)
    Favori Makine:
    hangisi tutarsa o:)
    En İyi Avı:
    turna 3.3 kg
    Sivas için sazan av yasağının 1 temmuzda:( bitmesi ve daha havyar dökmemiş olmasından oltaya gelmemesi olabilirmi sebep?

3. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Once hosgeldin Murat. Selamsiz, sabahsiz geldin ama yine de hosgeldin.

Acaba sazanlar yeme niye bakmiyorlar? Yasaklardan haberleri oldugu icin belki de. ;)

Sivas bolgesinde sazan avi 1 Temmuz'a kadar yasak.

Yasaklara ve genel kurallara dair bir teblig var biliyorsun. Bir goz at istersen:

http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php

Zamaninda, tadinda, bereketli avlarin olsun...

4. murtiii_1984

murtiii_1984 Murat

Favori Kamış:
    TobbY
    Favori Makine:
    Delta60 Silver Star
    Teşekkürler arkadaşlar.Ben 15 haziran diye biliyordum yanılmışım iyikide tutmamışım.gerçi ben daha çok tutup bırakmayı seviyorum.temmuzda yine gideceğim o zaman daha güzel paylaşımlarım olur inşallah.Herkese rast gele.

5. emre sırdaş

emre sırdaş emre sırdaş

Bu cumartesi 4 eylül barajına sazaan gidecem :D tutabilrim demi :) TEmmuz 1 oluyor . Yayın var mık bilen bir arkadaşım yardımcı olbilir mi :( lütfen bekliyorum cevaplarınızı :)

6. emre sırdaş

emre sırdaş emre sırdaş

Ben bu cumartesi gece balığa gidecem :D 4 eylül barajına büyük sazanlar var mı ! :Dmrsparkle

7. erkan_onem

erkan_onem erkan

kardeş varmıymış barajın ne tarafından avlanıyorsunuz?

8. zorkow58

zorkow58 Muhammed

4 eylül barajından ben balıgı soğuk çermik tarafından girişten alabiliyorum diğer bölgelerinde oltaya pas bile vermiyorlar hamur,ekmekiçi,sülük bu tarz yemler kullandım gündüz işin zor ama gece vuruş alabilirsin yayın konusuna gelince ben yayına rastlamadım oldugunuda sanmıyorum dün ordan 5 kg lık sazan aldık sahura yakın vakitlerde ...Rastgele