Aynı şekilde bende 2,5 beygirlik motor düşünüyorum tatlısu için 2 el fiyatları nedir? nereden hangi siteden buluruz? yardım ederseniz sevinirim.
Merhabalar, Daha önce seahawk'a benzer aynası olmayan bir botta 2HP motor denemiştim. İnanın o aparat gazı arttırdıkça geriye doğru geriliyor ve motor botun altına doğru kaçıyordu. İlk fırsatta botu değiştirdim. Benim tavsiyem imkanınız varsa aynalı bot, yoksa 2.5HP max yarım gaz ile kullanmanız.
selam umut'a katılıyorum, bende şu an 3.50 ahsap taban-aynakıç var, yurtdışındayım gölde kullanıyorum, 2.6 hp parsun 4 zamanlı iki kişiyi beklentimden daha iyi götürüyor. öncesinde 27 ve 44 lük tip elektrikli kullandım ama benzinlinin yerini hiçbirşey tutmuyor, eğer ki yag benzin karıştırmak sürekli yormayacaksa 2 zamanlı iyidir, bu hp lerde yakıt acısından cok fark olmaz, ancak şahsi görüşüm her zaman 4 zamanlıyı öneririm... sesi bile keyiflidir 4 zamanlının.. :thumb: tabi hala almadıysanız... saygılarımla,
Önerileriniz için teşekkür ederim. Kolibri 280T modelini satıp KM330 modelini almış bulunmaktayım 12beygir motor takılabilen bu modele iyi bir motor alıp kullanmak istiyorum denizdede kullanıcağım için 280T den vazgeçtim