40 derecede güneş tepede antreman yaparken

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    sağol kardeş teşekkür ederim:) levrek sezonuna hazırlık yapıyorum şimdiden,bu seferki sahteler çok iyi perfonmans sergilemeli,bunun yüzüş testlerinide şimdiden yapıp iyi olanı A takıma katıyorum:)
    aslına bakarsan 40 derece altında fazla kalmama tarafdarı idim,ancak mekanın süpriz ziyaretçileri olunca ha atladı ha atlıyacak derken zaman geçivermiş:)
    uyarın için teşekkürler arkadaşım

2. azazel85

azazel85 uğur açıkgöz

Favori Kamış:
    shimano vengeance spin
    Favori Makine:
    shimano exage rc 4000
    En İyi Avı:
    1500gr civarı kasna ırak sınırı habur çayından
    balıkçılığı tabiri caizse hastalık haline getiren şeyde tam bu işte.saatlerce uğraşıyorsun yalnızca bir balık sahteye yaklaştı yada vurdu diye.hava durumu falan umrunda olmuyor insanın.dilerim bu güzel avlarınız ve raporlarınız devam eder.büyük bir zevkle okudum.darısı sahteyle hiç balık tutamatan benim gibilerin başına diyelim :)

3. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bilgisayar oyunu gibi birşey bu atçek:)oyunu iyi okumak gerekiyor:)
    varsa balık bu zevk tavan yapıyor:)

4. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Çok güzel bir heyecan , sizi çok iyi anlıyor ve hak veriyorum ;). ağırlık takıyor musunuz sahtelere ? yoksa su üstü mü sadece ? bilgi verebilir misiniz ? birde hangi renklere daha çok şans tanıyorsunuz ? açık , koyu , parlak vs.

1 hafta sonra kaş - kalkanda tatile çıkıyor olacağım. Kalkanda sahte - yem ne kullanabilirin sizce ?

Çok sordum , şimdiden teşekkürler ;)

Son düzenleme: 24 Temmuz 2011
  5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sahtelere ağırlık takmıyorum kardeş:) derin akıntının çok olduğu yerde 1mt misina 20gram lık tesbih kurşun kullanırım,

dip çekmek istiyorsam daları az olan sahtelerede bu işlemi yaparım,

sırtı çayır yeşili sahteler,kızıl tonlu portakal renkli sahteler,sırtı gök mavisi sahteler,sırtı pembe renkli sahteler,bej renkli sahteler,fosforlu sahteler,koyu renkli sahteler
    bunların yanı sıra merada avcı balık ne tür balıklarla besleniyor onların benzelerini elinde bulundurursan avantajlı sen olursun,

sahte balık alacaksan sen seç forum olarak tavsiyeler gelir,elemesini bizler yaparız

youtube ye gir sea bass japan yaz,bir sürü video çıkacak karşına,orda kullanılan sahte renklerine,hava durumu gece gündüz,durumuna göre not alırsın

Son düzenleme: 24 Temmuz 2011
  6. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

yakaladığınız balıklar akdenizdeki balıkçaların çok sık yakaladıkları çatalkuyrukdur.sizler buna akya diyorsunuz okyanus ve pacifik balığıdır bu balıklar 100 kiloya kadar çıkarlar eğer ufakken yakalanıp tavayı görmezlerse

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tutması çok zevkli,levrek den bile daha çok heyecan veriyor bu balık:) ama tadı iyi deyil daha önce test etmiştim.yakaladığımı geri bırakıyorum:)

8. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

eti salyamsıdır kadirim bilirsin bu balık suyun altında şimşekden farksız yüzer heleki avina saldırması anlatılmaz görenler bilenler yaşarlar.lüferle akrabadırlar sadece dişleri yoktur.dişsiz bir balıktır.kuzulara flora carbon (hayalet misina) kullan kadirim bana dua edersin:)