Merhaba, Tebriklerden anladığım kadarıyla çok güzel bir balık ama bende neden açılmıyor bu fotoğraf, tahmini olan var mı? *Kendi sorunumu cevapliyim. Şirketteki güvenlik duvarı resim eklenen siteye erişimi engellediği için resim gösterilmiyor. Aynı durumda olanlar var ise sebebi budur. Not: Telefondan gördüm. Tebriklerin çok yerinde olduğunu düşünüyorum. Elinize sağlık.
Levrek deyince böyle ve bir üstü levrekler olacak ki "balık" dediğine değsin.:thumb: Harika bir levrek özüm, nice güzelliklere inşallah.
All in one takılıyorum Makina süper. Tabi ki herkesin harcı değil Teşekkür ederim Teşekkürler İlyas abi Bilmukabele Teşekkürler Ömer bey Sizlerin de Teşekkür ederim Alper bey. Darısı sizlere Teşekkür ederim Nuri abim. Saygılar, sağlıcakla Teşekkürler
Maşaallah , Usta Adamın Hali de Bir Başka Oluyor... İnan Kardeş merhaba.Tebrik ederim ustam.Her zaman sizleri ve sizler gibi limitlere saygı duyarak balık yakalamayı ilke edinmiş örnek davranış sergileyen kişilerin artması dileklerimle.Her zaman olduğu gibi , fotoğraf ve açıklamalarıyla harika bir rapor yazmışsınız.Bizlere pozitif enerji gönderdiğiniz için de tekrar teşekkür ederim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan Adana'lı Örnek At-çek Üstadı İnan Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
İnan bu ne güzelliktir böyle başkan...Döktürmüşsün yine maşşallah...Ya bide kamera filan yapsan varya millet vadiyi izleyeceğine buna bakar patlamış mısır filan inter milan
Aliexpressden aynen 50 dolar yapıştır bir tane İnan abi , güzel tosuncuk maşallah GoPro dedikleri meretin masrafı 150 doları geçmiyor (150 bile çok olabilir) ama markaya veriyorsun parayı. Çin çıtayı çok yükseltti malları daha kaliteli olmaya başladı
Ya bu çakmalardan arkadaşım da kullanıyor. Hatta çok güzel çekimleri de var ama çabuk bozuluyor breh Çıtayı yükseltecem