5 Ekim 2008 "LODOS" ve LÜFER (Alico)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. istavrit

istavrit Boğaç

durduğunuz kabahat :p ...hadi çıkın balığada yarın şöyle güzel bir rapor yazın

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 7 Ekim 2008
  2. istavrit

istavrit Boğaç

yaşlandın sen yaşlandın ...artık herşey zor gelmeye başladı sana Usta :p

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Gidelimmi balığa kadro yemler buzlukta kesilmiş hazır bekliyor sabah mesai saatinde işte oluruz. şuraya bak kadro aynı saatte burada toplanmışız ne kadar güzel ya.

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Arkadaşlar yapmayın çinekop diyoruz çinekop salıpazarında-fındıklıda ortaköyde kendi takımını salmayı hiç denedinizmi? atın bakalım geliyormu gelmiyormu sarıkanatlarla beraber. lodosun bir gece öncesi saat 18,30-19,00 suları çok güzel sarıkanat çinekoplar geldi bir abimizin çaparisine. biz bakmıyoruz fakat bizde bakacağız. çinekopa ama lüfere yem yapmak için.zamanı geliyor...

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler tuttuğunuz balıklara ve yazdığınız raporlara,
    Teşekkürler verdiğiniz bilgilere ve eşsiz tecrübelerinize.
    Usta balıkçının gönlü okyanus dinginliğinde olur,
    Övünmeyi övülmeyi sever amma,
    Kendisinden daha usta olanda vardır unutmaz olur ;)

Yanlış anlamayın sakın , dışardan bakan bir dostun ufak bir hicviyesidir yazılan. Dediğim gibi övünmek hakkınızdır doyasıya başarınızla. O kadar zorluklarla başetmişsiniz üstelik , lakin bırakın raporunuzu okuyanlar yersinler sizi siz yapınca yanlış anlaşılıyor , övünmek dönüyor böbürlenmeye. Beni dost bilirsiniz yada bilmezsiniz ama söylemek isterim yanlışı dostuma ;)

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ahh nerede bizim, tekneden yaptığı ya da yapamadığı avları gözlerimizi yaşartırcasına bizlerle paylaşıp, bilgi dağarcığını da aklımızın köşesine zerk eden mütevazi anlatımlı, kalite yüklü, her raporundan sonra elleri öpülesi Reis Amca raporları :eek: :confused:

7. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sevgili Aşkın.

Bizim övünmeye ihtiyacımız varmı sence. Bu raporları buraya neden asıyoruz aylarca girmedik yazmadık çizmedik. peki o sırada balık tutmadıkmı.?
    Biz buraya güzellikleri yapıştırıyoruz. Bugün balık av raporu asamazmıydım arardım elbette Av mekanı her zamankı mera av durumu sadece 1 balık geldi.
    evet bir balık. sonuçta geldi. biz 1 balıkla bir sarıkanatla mutlu olmasını bilen insanlarız nedenı ıse saat 16,30 dan 17,40 a kadar. denizle içiçeydik.

Bugun insanlar çinekop varmış sarıkanat varmış diye konular haricinde yazıyorlar bunları önceki günlerde yazmadıkmı ? güzel bir not düştük çapariye lüfer geliyor diye.

herkese bilgi aktarıyoruz birşeyler alınsın diye. zorluk yok. alışkanlık var biz bu durumdan zevk alıyoruz. bizm için önemli ama en olanları övünülmesi gerekenleri sırayla yazayım...

1-Boğaçın toplanma saatınden 40 dk oncesınden telefonlar benı kaldırmaya başlaması.

2-Tamam kalktım dememe rağmen 1 daha arayıp su varmıydı demesi

3-Tarkanımın müthiş kahvaltıları

4-Boğaçın üstün çay demleme sanatı.

5-Kadıköy sırtlarından çıkan güneş eşliğinde kahvaltı. kızıllıklar içerisinde

6-Tuvalete bile toplu halde bir nalet köpeğin saldırmaması için gidilmesi.

7-ilk marşa bastığın anda motorun gürlemesi

8-Boğaç senın gibi dümenciye nalet olsun. nereye gidiyorsunönünde kayalar var.

9- Tarkanımın Usta sanatkar edasıyla zarganaları kesmesi!!!!!

Biz bunlarla övünürüz. Yoksa balığı zaten tutuyoruz. Bizden ustası varmı dersen hiçbir iddiamız yok olan balığı herkes tutuyor önemlisi olmayanı tutmak.

Zaten ana kuralı yazıyorum "TAKIM ÇALIŞIR EL ÖVÜNÜR".......

Biz bi takımız şu saatte hiç bir konuşma olmadan toplanmışız ve saat 01 de balık yapalımmı diyoruz ve saat 09,00 da mesaimizin başında olmak şartıyla..

Hayat zaten gülmek üzerine kuruludur. Biz mutluyuz dediğimiz gibi her koşulda 1 sarıkanatla bile mutlu olabılırız yanında 1 de barbunya pilakisi açarız tarkanımın 1980 yılından kalan pilakilerini bakarız keyfimize

Başarı her zaman mesai ile gelir bir işe ne kadar mesai harcarsanız o denli verim alırsınız. Biz sadece biraz fazla mesai verip biraz fazla av alıyoruz olay bu kadar.

Sevgi ile kalınız...

Son düzenleme: 7 Ekim 2008
  8. safaklarda

safaklarda Şafak

Favori Kamış:
    çeşitli kamış ve makineler
    En İyi Avı:
    37 cm levrek
    Abicim o havada o lüferleri almışsınız helal olsun...

Avcı o şartlarda o kadar emek verip ter döktüyse bence övünmek hakkıdır...

Size imreniyorum... İstanbulda olsam vallahi şimdi sizinle çıkardım balığa:D

Şimdiye kadar durduğunuz kabahat:D:D

Çıkarsanız şimdiden rastgele....;)

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık çok güzel av olmuş tebrikler

10. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Teşekkür ederim Ali tamda benim anladığım arıza-team i anlatmışsın av maceralarınızı paylaşımlarınızı heyecanla takip ediyorum ,sevgilerimle. ;)

11. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Şimdi bu lüferler illa teknesi olanamı yar oluyo:(Yoksa gökovaya girmedimi.Gerçi gökovada lüfer tutan hiç görmedim ama neyse:D:D10 cm lüferide lüferden saymıyorum tabiki;):D:D
    Alico gene yapmışsın yapacağını.Ellerine sağlık.Göbekte sağlam görünüyo:D:D