Herkese selam, C.tesi günü hala oğlu Fahri Özgel ile birlikte sabah 04.00 da Bornova dan hareket ettik. yemci Yusuftan yemleri aldık, biraz da madya alalım deyip ZEYNEL'e uğradık, madyaları aldık ama raflarda bir sürü TIRIVIRI gördüm, bunlar yasak ve bunları satma diye kendisini uyardım. ancak Zeynel bana herkes satıyor, ben niye satmayım diye cevap verdi. bende kendisine benden uyarması deyip çıktım, Zeynel ile samimi olan Mutlu kardeşimize iş düşecek gibi... Neyse balık için saat 07.00 gibi avlağa gittik, mandagöz, izmarit, isparoz, karagözten oluşan 2-3 kg kadar balık tuttuk, ilerleyen saatlerde hava çok ısındı ve saat 12,00 gibi avı bırakıp sırtı ile yaklaşık 2 - 2,5 saat sırtı çektik, 1 adet iri bir martı (iğlerden kurtarılarak salındı) 1 adet hanos (tekneye gelirken kurtuldu) başkada birsey yok.. bu arada şapka olmasına rağmen güneş çarpmasından ötürü c.tesi gecesi bayağı bir sıtma yaşadım. herkesin tedbirli olmasını tavsiye ederim. herkese iyi haftalar, hersey gönlünüzce olsun...