Dün canıllıdaydık baraj öyle bir dolmuşki savaktan taşıyo nerdeyse adada 3 m2 bir alan kalmış kıyıdan nerdeyse 120 m acıkta ama su cok bulanık o sebeple olacak heralde ne biz nede başkaları balık tutan yok ama suyun böyle dolu olmasına cok sevindim en son adayı 4 yıl önce gömüştük birdahada göremeyiz diyordum ama o zamankinden daha cok dolmuş işallah böyle kalır birde arkadaşlar göllerimizin cevresini temiz tutmaya dikkat edelim lütfen.
bende 4 nisanda çanıllıda idim.Gümüş çıkarmak zor oldu sular soğuk ama hava sıcak ve aylardır sezonun açılmasını bekliyordum.Sonuçta 4 adet turna çektik beklediğim aylara değdi.
çanıllıda alabalık hariç turna,sazan,kadife çıkıyor.Kefalde olduğu söyleniyor. ayaş yolu üzerinde ayaşa gelmeden baş bereket köyü yoluna sapılıyor orta bereket köyünün içinden geçiliyor.Sincan'a 30 km.
? mustafa bey turnaları hangi yem ile aldınız ,gümüş mü at çek ilemi anlatılsanız sevinirim,çanıllıda levrek varmı ? yem nedir ?
gökhan bey merhaba mesajı yeni gördüm.Şu an at çek biraz zor ancak gümüş ile alabileceğinizi düşünüyorum.Ben ve arkadaşlarım gümüş ile aldık. 13:00 civarı oltaları bıraktık ilk yarım saat'te iki adet 15:00civarı iki adet aldık.Şanslıydık hava güzel ayın konumu iyiidi.Ancak sular soğuk ay sonuna kadar ısınırsa tekrar gitmeyi düşünüyorum.Ayrıca çanıllıda levrek yok.