oncelikle herkeze selamlar arkadaslar.bu gun 2 saatligine sansimi deniyim dedim ve bunlar geldi.ilk 2 resim cekirge ile (1,5cm boy),sudak olu balik ile,sonuncu ise les kurdu ile tutulmustur.yarin yine baliga gidiyorum ona gore galiba bu hastaligin son devresine girdim baliga gitmeden olmuyor ikinci resimdeki balik capakmi?
Olurmu hiç Onur'um sen bir seferde çuvalla yakalamıyorsunki,işinden,gücünden zaman buldukça, çıkıp nasibin neyse alıyorsun bişeyler ve bunlarıda bizlerle paylaşıyorsun bundan güzel doğal ne olabilir. Sevgilerimle,selam bizden kardeşim. Allaha emanet ol.
iyi dileklerin icin tekrar tesekkurler ,yarin o zaman yeni resimler gelicek tekrar baliga gidiyorum bi terslik cikmaz ise
Abi sudak resimlerini koya koya 2 gündür rüyamda sudaklar görür oldum şaka bir yana av raporlarını yakından takip ediyorum abicim.Avlarınızın hep böyle bereketli olması dileğiyle Allah'a emanet olun.
Onur merak ettigim bir konu var.... Tüm raporlarinda baliklari hep penseyle tutuyorsun veya baligin agzinda ignesiyle? Bi özel nedeni var mi acaba? Saygilarimla
tesekkurler iyi dileklerin icin,benden ayni dileklerimi gonderiyorum,en kotu avinin boyle olmasi dilegi ile selamlar ozel nedeni yok tek basina bu kadar oluyor,bi elde telefon bi elde balik.kullandigim ise grip.kucuk baliklarida sudan cikar cikmaz hemen fotosunu cekip geri saliyorum.
Bence 2.resimdeki tahta balığı.Öyle tahmin ediyorum.Rengi açık ve kamburu daha belirgin.Yanlışım varsa düzeltin yanlış bilgilendirmek istemem.
tesekkurler Fatih,seni bekleme listesine yazdim haberin olsun siran gelince ben sana bildiricem tesekkurler selamlar tesekkurler selamlar
Administer arkadaşlara sesleniyorum. Sitede, Onur kardeşim için Av raporları kısmının, Deniz, Tatlısu ve Onur Av raporları olarak üçe ayrılmasını teklif ediyorum. Tebrik ede ede bir hal oldum. Tekrar tebrikler. Mükemmel... Balık sevdan hiç bitmesin...Rastgele
onur abi bak burda tuttuğun hakiki levrek helal olsun ama son resimdeki balık işe yaramaz öldür ya da ye zararlı ( tahta balığı oluyo galba öle bişeylerdi adı )