50 bin levrek denize bırakıldı

Konu, 'Genel Konular' kısmında frmerk tarafından paylaşıldı.

1. Emrahmuh

Emrahmuh Emrah Kildiran

Favori Kamış:
    Okuma Cedros 60 Lb
    Favori Makine:
    Remixon Jig Master
    En İyi Avı:
    Orfoz 5 Kg
    Erkan 0.40 kuruş demekle 1000 balık 4 TL yemi geliyor?. Yoksa 40 kuruşmu?. balığın tanesi 0.4 TL ise hakikaten pahalı.. Bende bu projeye destek veririm.. Ama bu işlemden önce amatör balıkçılar olarak tarım köy işlerinden (bize sarı avlanma kartı veren yer) Bu projeyi gerçekleştirebileceğimiz. Ve her türlü ticari ava ömür boyu yasaklanacak bir bölge talep etmek olmalı.. Yoksa sen al büyüt adam voliyi vursun avlasın geçsin.. Bu bölgede sarı kart almış arkadaşlar yakala bırak şeklinde 2 yıl sonra avlanmaya başlıyabilirler.. Nasıl? Hoş olmazmı sencede?..

2. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Kardeşim nasılsın .
    0.40 kuruş ben indirim yapmalarını istedim ama olumlu olumsuz dönen yok.100 adet balık 40 tl .Bu balıkların salınıp bu bölgeyi av yasağı getirilmesi bence de süper bir fikir.Fakat hepsi brokrasi ve gerçekten adamı yoran işler biz birkaç kuruş indirimi alamıyoruz ki sanki kendi evimizin havuzuna bırakıcaz balıkları :) olumlu sonuçlar alamıyoruz ve vakitsizlikten ilgilenemiyorum fazla .Ama eninde sonunda bu işlemi bir şekilde halletmek zorundayız bu bizlerin denize olan borcumuz diye düşünüyorum.Sende bana destek olacaksan bu işeri biraz daha ileriye taşıyalım .Konuşuruz detaylı.

3. Mr. Trophee

Mr. Trophee Ferit

Favori Kamış:
    telespin 240 10-30 gr
    Favori Makine:
    shimano Exage 2500 fc
    bu iş noldu acaba?

fiyattı miyattı derken kaldı galiba??

4. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Usta çok uğraştım ama Akdeniz su ürünleri balık salmamamız için elinden geleni yapıyor indirim yap diyorum olmaz diyor peki balıkları aldık bir noktaya kadar getirirmisiniz diyorum olmaz siz kendini götüreceksiniz diyor ben üstesinden gelemedim ama aklımda birşekilde yapacağız inşallah.

5. barracuda53

barracuda53 oguz

Favori Kamış:
    lıneaeffe ferrari power
    Favori Makine:
    daiwa opus bull
    En İyi Avı:
    yayın 4.250 gr
    GERÇEKTEN ÇOK SEVİNDİRİCİ BİR HABER İNŞALLAH MARMARA DA DA BÖYLE BİR DAVRANIŞTA BULUNAN LAR ÇIKAR