50 cm Tatli su kefali!!!

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında onurnl tarafından paylaşıldı.

1. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    karbon kamis,shimano makara,fireline craystal misina
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    arkadaslar baliklar les kurdu ile tutulmustur ve suya geri iade. Herkeze Hollanda dan selamlar.:)

2. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    onur abi bu aralar hizlisin :)havalar guzel gidiyor heralde,ve av icin zamanin var galiba burda da daha bugun sicagi hissettik isten zaman olmuyor kismetse bende hafta sonu bir ava gidicem...paylasim icin tesekkurler...

3. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    turna 115cm,59cm capak,54cm tatlisu kefali,78cm kocaagiz,66cm sazan,82cm Sudak,39cm Levrek
    havalar guzel zamanim uygun ve ayrica forumu biraz renklediriyim dedim tatli su avlari burda biraz zayif gidiyor gibime geldi.daha bunun hafta sonuda var herhangi bir isim cikmazsa yeniside gelicek.sana bol sanslar dilerim,baliga giderken gittigin yerde sehir sebekesinden gole veya kanala bosaltilan sularin dokuldugu yerleri denemeni tavsiye ederim ayrica tesekkurler:)

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik ederim Onur.Kefal konusunda hep şüphe ile yaklaşmışımdır.Bak sende şehir şebekesinden bahsedediyorsun.İnsan dışkılarını yediği doğrudur her halde.

5. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Onur eline sağlık herzamanki gibi güzel balık. Bize gelince bizim tatlısuda balık yakalamamız gittikçe zorlaşıyor.Sular azaldı. kalanlar kirletildi ,kirletimeyenlerde ise balıklar tüketildi. Bu sebeptendirki av haberlerimiz hızını kesiyor iyice. Allah bize yardım etsin durum vahim.

6. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Halil bey bence tatlısukefali konusunda şüpheli yaklaşmayın.Sizin şüpelenmeniz gereken deniz kefalidir. Tatlısuda genelde böçek balık ve bitkiyle besleniyorlar. Bu arada atık su agızları her balığı cezbeder.Gerekse mineral yapısı gerekse yicek atıkları balıkları topluyor.Kaçınılmaz birsey.

7. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkur ederim.buralarda lagim suyu kanallara dokulmez benim demek istedigim diger atiklar cevreyi kirletmeyen ve zara vermeyen turde olanlar.mesela asiri yagmur sonrasi yagmur sulari vs...

8. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    tesekkurler.orda balik azalma sebeplerinin en buyugu bana gore her tutulanin eve goturulup yenmesi.capak kizilkanat baligi bile yeniyor burda bunu yiyecek insan ne gordum ne duydum.

9. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Paylaşım için teşekkürler:)

10. onurnl

onurnl ....

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ben tesekkuer ederim selamlar