murat arkadaşım geçen hafta istoçta malzame almaya gittiğimde biraz fiyatlara ve kamışlara baktım 60 tl civarı surf kamışlar var uzun saplı ve oradaki satış temsilcisi ile çekerini denedik denediğimiz cin malı olmasına rağmen orada gördüğüm sağlam dı kısaca 50 60 tl civarı seni uzun zaman götürebilecek kamış bulabilirsin sirkecide ben 3 senedir istoçtan aldığım 30 tl kamış 30 tl makinamı hala kullanıyorum yüzüklerini yeni değiştirdim yeni gibi oldu. benim fikrim sadece kamışa ver 50 60 lira arkana bakma bide madem bunu yapıyoruz imkanımız varsa iyisini neden olmasın
http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2472350&ID1=&ID2= http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-RAZOR60 bunları aldım.toplam tutar 33tl + 4tl kargo.yardımlarınız için tskler
çok sevindim simdi az önce de karaköyden geldim baktım her mağazaya böle uygun fiyata takım yok varsa da adını hiç duymadıgım markalar. bu takım beni uçurmaz ama kesinlikle idare edecek ve gayet makul fiyata oldu. lineaeffe okuma gibi büyük firmalar bence ikinci ücüncü kez tercih edilmek icin özellikle yeni baslayanlar icin ürettiği ürünleri bence fiyat kalite performansı acısından uygun düzeyde tutuyor olmalılar yoksa yüzlerce lira para harcayacak seviyeye geldigimde tekrar bu markaları tercih etmem diger yeni baslayanlar gibi.haklı mıyım bilmem ama bence büyük firmaların satıs stratejisi böyle olmalı ne dersiniz?
Bunların pahalı modelleri ne ki, ucuz modelleri daha iyi olsun ? 3 tane Lineaeffee var elimde, al birini vur ötekine. Ama zaten tuttuğumuz ne ki, gidip iyi ve pahalı bir kamışı riske atalım? Ucuz, kolay dağılacak, ama dağılınca "Boş ver, cürmü ne ki?" denip gidilip aynısından vs. bir tane daha alınacak kamışlar, makineler vs. bunlar.
Herkeze Selam Bende yeni başlayan biriyim bu takımdan sipariş ederken arkadaşlarda istedi 3 takım sipariş ettik bişey sormak istiyorum makineye misana sarılımı geliyor acaba yoksa ayrıca misina sipariş etmemizmi gerekiyor? İlk defa alış veriş yapıcaz bu siteden arkadaşlar daha önceden alışveriş yapanlar yardımcı olursa sevinirim siparişe ekleyelim misinaları teşekkürler...
arkadaşım murat yeni takımın hayırlı olsun dilerimki güzel zamanlar geçir fiyatına göre iyi takım gibi
30 TL'ye bundan iyisi şamda kayısı. Benim makinenin üzerindeki misina sadece 250 TL'den fazla tutuyor o hesaba bakarsanız. Boş verin, bütçeniz darsa, en ucuzlarına bakın. Bunlar biraz iyi bakarsanız, sizi gayet iyi idare ederler. Bir öneri, çevirme kolunun geldiği yerlere bir bakın, yuvalar uygunsa buralara birer rulman alıp ekleyin. Daha seri olur, daha uzun dayanır.
takımım bugun elime ulastı.görüntü olarak cok hos ve en önemlisi hafifler.yarın yeni takımımla ilk avıma cıkıyorum.önereceginiz bir mekan var mı?cok tskler