çok güzel bir av olmuş.kadırga koyu avlanmaktan çok keyif aldığım yerlerden bi tanesi.Avlak olarak kadırga koyuna her gittiğimde bende tam olarak sizin avlandığınız yeri tercih ediyorum.Sular böyle soğumaya devam ederse lüferin çekilip orda iyi çipura avlarının yapılabileceğini tahmin ediyorum.
Onur arkadaş birde aldığım son habere göre kadırga koyunda Erdal abi tarafından 5 adet kamış ve makina bulunmuş haber vereyim dedim
Şaka yapıyorsun değilmi nerden aldın o haberi??? çok komik yaa neyse bir sonraki haftaya kamışalrı toplar alırız geri hepsini gece denize kurban verdik. Sanırım balığın ahı tuttu
Tebrikler Süper bir av..Harika levrek Bu levreği aldığınızda 15 metre sağınızdan olta atan arkadaşım 2 saat önce yanımdaydı..Cuma akşamdan pazar 24 e kadar kalmışlar.. ismi Erdem..oda yakalamış bir levrek.kadırgadan .resimlerini gördüm süperdi..ve şu anda kadırgada ya olta atıyor yada atmaya hazırlanıyor..Gaza gelmiş levreği tutunca..tatil olsa bende düşerdim peşine
sanırım biz vardık onlar oradan kalktılar. Biz vardığımızda 2 kişilerdi toparlanıp gittiler... Dünya çok ufak
Tarkan, teşekür ederim msn'den konuşalım hafta sonu Çinekop'a çıkabilirim. Biizm kaptan ile konuşayım müsait ise deneyelim istersen