Verimsiz geçen bir sabah seansının ardından akşam yine zoka için yerimizi aldık. Bugün genel anlamda dünkü kadar cömert değildi deniz ama yine de elimizi boş göndermedi. Toplamda 3 lüfer, 5 çinekopla günü tamamladık. Çinekopları, boyları fena olmamasına rağmen, son 2 günde toplamda ihtiyacımızdan fazla balık tuttuğumuz için fotograf çektikten sonra denize iade ettim. Herkese güzel avlar Rastgele
Allerine sağlık emre güzel av olmuş..Geri salmanda iyi pazara kadar sarayburnunu bulur o balıklar umarım
Livarda sanırım hava ve yer yetersizliğinden balıklar gördüğün gibi yatıyor. Ama ölmüyor, aralarına elini soktuğunda hepsi kaçışıyor, bir süre sonra tekrar yatıyor. Zaten dikkat ettiysen ölü balık gibi tam yan yatık yatmıyorlar.Saldığımda da arkasına bile bakmadan jet gibi gittiler. Amacım ispatlamak değil ama istersen videosunu gönderebilirim
Ben alıntıda görünen fotograf için yaptım açıklamayı. 2. fotografta zaten herşey net Çinekopları saldım dedim, lüferleri değil Gerçi bu seferkiler daha çok kaba sarıkanat gibiydiler. 250 gram civarındaydı 3ü de.
Emre kardeşim her zaman ki gibi balık stratejinde hiç bir şeyini değiştirmiyorsun, senin örnek davranışından dolayı ayrıca takdir ediyorum, bol şanslar lüfere devam...
helal olsun emre tebrik ediyorum.. senin su altı fotoraflarını hiç unutmam gorusmek uzere ınsallah Murat görgülü